Junior Software Engineer

Ben jij…

…net afgestudeerd aan een (technische) hbo informatica opleiding en is IT jouw passie? Nice to meet you!

Wij geloven dat slimme, data gedreven marketing leidt tot betere klantervaringen, hogere klantwaarde en duurzame business resultaten. Met trots werken we al jaren voor toonaangevende organisaties binnen Nederland en daarbuiten (o.a. KPN, Vodafone en Unilever), die actief zijn in competitieve markten en die intensief willen communiceren met grote groepen klanten. Ons doel? Marketeers adviseren bij het vergroten van hun marketing performance.

Werken bij Oxyma betekent ruimte om op de juiste manier je talent in te zetten binnen een informele en prettige werksfeer met betrokken collega’s met passie voor hun vak! Naast samen hard werken vanuit ons gave kantoor in hartje Rotterdam, is er veel aandacht voor (andere) leuke dingen. Behalve borrels, afdelingsuitjes en een feestje op zijn tijd, gaan we één keer per jaar een weekend met de hele club op pad! Ga je mee?

Dit ga je doen als Junior Software Engineer:

Binnen Oxyma krijg je veel ruimte om jouw kennis direct in de praktijk te brengen en je start van je loopbaan verder vorm te geven. We dagen je uit om hier het maximale mee te doen. Bij ons vind je geen formele toestanden en dubbele agenda’s, maar ruimte voor kennisdeling en andere gave dingen.

Als Junior Software Engineer vertaal jij ideeën van onze opdrachtgevers eenvoudig in de meest aantrekkelijke web applicaties. Het maken van complexe achtergrond processen is jouw passie. Je helpt onze klanten graag om hun doel te bereiken. Of het nu gaat om de ontwikkeling van websites waarbij een optimale digital experience centraal staat of meerdere informatiesystemen, jij bedenkt en bouwt een e-commerce platform waarin informatie uit back-end systemen overzichtelijk samenkomen. Aangezien je weet hoe belangrijk het is dat platforms toegankelijk moeten zijn op alle devices, kies je voor een responsive design en integreer je de nieuwste technologieën.

Daarnaast worden kort samengevat dit jouw uitdagingen:

 • integreren van complexe applicaties;
 • opzetten van datawarehouses;
 • bouwen van landingspagina’s;
 • analyseren van de wensen en behoeften van de klanten, zodat het technisch ontwerp aansluit op de klantwensen.

Wat vragen wij van je als Junior Software Engineer?

We zijn op zoek naar een creatieve programmeur met een sterke technische achtergrond die ook communicatief vaardig is. Je vindt het te gek om met de nieuwste technieken te werken en krijgt energie om samen complexe problemen op te lossen.

De nieuwe collega die wij zoeken heeft passie voor zijn vak, is sociaal, communicatief, pragmatisch en oplossingsgericht. Ben jij recent hbo of wo afgestudeerd en sta je te popelen om te beginnen met je eerste echte baan? Dan dagen wij je uit om bij ons te solliciteren!

Je hoeft geen expert te zijn in onderstaande technologieën, wij helpen je er graag bij om dat te worden!

 • J2EE / JSP / JSF;
 • ruby on rails;
 • oracle;
 • mysql;
 • jboss/wildfly:
 • weblogic.

Sluit jij je graag aan bij ons team?

Let’s get up there en solliciteer direct! Stuur je motivatiebrief en c.v. naar solliciteren@oxyma.nl. Heb je vragen over de functie of Oxyma? Neem dan contact op met Wendy Maat-Rab, Corporate recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827. Een assessment maakt onderdeel uit van deze procedure.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Key Account Manager

Dit ga je doen:

Vanuit een creatieve en transparante werkomgeving in hartje Rotterdam ben jij de connector richting de klant. Strategisch leiderschap is je op het lijf geschreven en je zet je dan ook graag actief in om de (internationale) klantrelatie te versterken en verder uit te bouwen. Met als doel? Extra omzet realiseren door de verwachtingen en doelstellingen van onze klant keer op keer te overtreffen. Uiteraard stuur je hierbij zowel op processen als resultaat. In de dagelijkse werkzaamheden heb je altijd de klant, service en sales centraal staan. Je weet de transitie te maken vanuit onze dienstverlening naar klant focus en uiteindelijk naar customer intimacy. Je denkt hierbij altijd in oplossingen voor de klant en weet deze denkwijze bij je collega’s te stimuleren.

In deze rol voel jij je als een kapitein op het schip. Door je oprechte interesse en het lef om de vraag achter de vraag te stellen boek je succes met het verder uitbouwen van ons bestaande netwerk en activiteiten bij bestaande opdrachtgevers. Daarnaast heb je een duidelijke visie op ons speelveld en de mogelijkheden. Door je vaktechnische expertise, duidelijke visie op klantwaarde en inlevingsvermogen win je het vertrouwen van anderen en bouw je een langdurige en goede relatie op met opdrachtgevers en je collega’s.

Kort samengevat worden dit jouw uitdagingen:

 • verder uitbouwen van ons netwerk op executive niveau door het aangaan van duurzame partnerships;
 • creëren van kansen voor A merken en deze vertalen naar commercie;
 • ontwikkelen en promoten van een sales jaarplan;
 • verantwoordelijk voor het offerte traject;
 • realiseren van omzet en winst doelstellingen;
 • deelnemen aan beurzen en netwerkbijeenkomsten.

Wie ben jij?

Jij bent een farmer met overtuigingskracht, een personality gericht op inhoud met een bewezen track record binnen de bureau wereld. Als sparringpartner ben je daadkrachtig, maar vooral in staat om te beïnvloeden door te verbinden.

Een teamplayer met een ondernemende instelling en commerciële skills die graag op de voorgrond treedt. De wereld van data driven marketing kent weinig geheimen voor je en je bent bekend met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Ambitie, enthousiasme en doelgericht samenwerken zijn sleutelwoorden in deze functie. Voor klanten, partners en collega’s ben je een betrouwbare adviseur en straal je de professionaliteit uit van onze organisatie. Gesprekken over complexe business problematiek dagen je uit en geven je energie! Je bent commercieel ingesteld en wordt gedreven door samenwerken en resultaat. Een flexibele pragmatische instelling, stressbestendig en doorzettingsvermogen zijn daarbij een vereiste.

Daarnaast heb je:

 • minimaal 5 jaar relevante ervaring binnen een b2b omgeving en een bewezen track record in sales;
 • een afgeronde hbo/wo opleiding;
 • ervaring binnen de bureau wereld;
 • succesvolle resultaten geboekt met de verkoop van advies en diensten;
 • gevoel voor het leggen van verbindingen en een intrinsieke interesse in je gesprekspartner;
 • een duidelijke visie op klantwaarde management en marketing automation;
 • gedegen kennis van de omni-channel wereld;
 • veel ervaring met data driven en online marketing;
 • kennis/ervaring met complexe eDM, (e-) CRM en ICT vraagstukken;
 • de wil om te reizen (2x per maand);
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • de ambitie om op hoog niveau te acteren in een internationale rol.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op deze functie en stuur je motivatiebrief inclusief c.v. naar solliciteren@oxyma.nl. Heb je vragen over de functie of Oxyma? Neem dan contact op met Wendy Maat-Rab, Corporate recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827. Een assessment maakt onderdeel uit van deze procedure.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Finance Officer

Ben jij…

…de financieel specialist die nieuwsgierig is naar het verhaal achter de cijfers? Lever je graag een proactieve bijdrage aan het optimaliseren van procedures en processen? Dan is Oxyma op zoek naar jou!

Wij geloven dat slimme, data gedreven marketing leidt tot betere klantervaringen, hogere klantwaarde en duurzame business resultaten. Met trots werken we al jaren voor toonaangevende organisaties binnen Nederland en daarbuiten (o.a. KPN, Vodafone en Unilever), die actief zijn in competitieve markten en die intensief willen communiceren met grote groepen klanten. Ons doel? Marketeers adviseren bij het vergroten van hun marketing performance.

Werken bij Oxyma betekent ruimte om op de juiste manier je talent in te zetten binnen een informele en prettige werksfeer met betrokken collega’s! Naast samen hard werken vanuit ons gave kantoor in hartje Rotterdam, is er veel aandacht voor (andere) leuke dingen. Behalve borrels, afdelingsuitjes en een feestje op zijn tijd, gaan we één keer per jaar een weekend met de hele club op pad! Ga je mee?

Dit ga je doen:

In de rol van Finance Officer draag je zorg voor het grootboek en de verwerking en controle van gegevens vanuit de salarisadministratie zodat de salarissen tijdig betaald kunnen worden. Samen met 4 directe collega’s binnen het financiële team ben je onder andere verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de crediteuren en debiteuren administratie, de fiscale aangiften (loon- en omzetbelasting) en contracten administratie.

Welke skills heb je hiervoor nodig? Jouw accuratesse en expertise zorgen ervoor dat je altijd in staat bent om inzicht te krijgen in en het monitoren van de financiële status van lopende projecten. De focus hierbij ligt op de gehele financiële administratie. Op basis van jouw enthousiasme weet je draagvlak te creëren bij collega’s en management en neem je ze mee in jouw ideeën over het optimaliseren van procedures en processen.

Daarnaast worden kort samengevat dit jouw uitdagingen:

 • het jaarlijkse begrotingsproces en bijbehorende tussentijdse kwartaal updates;
 • het aanleveren van informatie t.b.v. het opstellen en controleren van de jaarrekening;
 • opstellen van periodieke rapportages;
 • kostprijscalculaties;
 • KPI scorecards en beleidsbepaling;
 • en werk je mee aan de maandelijkse planning en control cyclus.

Binnen Oxyma krijg je veel ruimte om jouw kennis en vernieuwende ideeën direct in de praktijk te brengen en je loopbaan verder vorm te geven. We dagen je uit om hier het maximale mee te doen. Bij ons vind je geen formele toestanden en dubbele agenda’s, maar ruimte voor kennisdeling en andere gave dingen.

Wie ben jij?

De nieuwe collega die wij zoeken is een teamspeler met uitstekende contactuele, communicatieve en sociale vaardigheden. Zelfstandig kunnen werken, accuratesse, een flexibele, pragmatische instelling en stressbestendigheid zijn daarbij een vereiste. We zijn op zoek naar een daadkrachtige en resultaatgerichte specialist met minimaal drie jaar relevante werkervaring binnen de zakelijke dienstverlening (advies, IT, projectrealisatie en beheer). Je voelt je thuis in een dynamische marktomgeving waarin het streven naar customer excellence voorop staat. Je overziet de bedrijfsprocessen met een helikopterview en werkt vanuit professionele standaarden en procedures. Je bent daarbij scherp, kritisch en servicegericht naar collega’s.

Daarnaast heb je:

 • een afgeronde hbo opleiding in de richting bedrijfseconomie of vergelijkbaar;
 • minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de zakelijke dienstverlening;
 • actuele kennis van ontwikkelingen binnen het financiële en fiscale vakgebied;
 • gedegen kennis van financiële en administratieve applicaties;
 • kennis en een goede beheersing van Excel, Word & PowerPoint;
 • talent en ervaring met financiële en administratieve processen in te richten en te optimaliseren;
 • affiniteit met matrixorganisaties.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct en stuur je c.v. en motivatie naar solliciteren@2organize.com. Heb je vragen over de functie of Oxyma? Neem dan contact op met Wendy Maat-Rab, Corporate recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Digital Designer

Ben jij…

…een digital designer met 3 tot 5 jaar relevante ervaring, een creatieve denker en altijd op zoek naar de beste klantervaring? Dan is dit jouw ideale baan en helpen we je van droom naar werkelijkheid!

Wij hebben ook een droom. Oxyma gaat de komende tijd flink investeren in het uitbreiden van onze propositie vanuit de ambitie om een new breed agency te worden, gericht op het creëren van de ultieme customer experience. De magische samensmelting van techniek, marketing en creativiteit zorgt voor de beste omni-channel eindgebruikers ervaring en daarmee de beste business performance. Wij geloven in multidisciplinaire teams waarin we de left brain (logica) en right brain (emotie) skills samen laten werken. Om deze droom te verwezenlijken zoeken we een designer met de ambitie om dit verder vorm te geven.

Dit ga je doen:

Of het nu om het creëren van een nieuwe communicatie stijl en design gaat, het vertellen van een verhaal over meerdere kanalen, jij wordt geprikkeld om de wensen van de klant te vertalen naar creatieve en gebruiksvriendelijke ervaringen met als doel een hoge conversie.

Als (digital) Designer werk je in een multidisciplinair team aan marketing campagnes voor onze opdrachtgevers. Jij creëert het (visuele) design en wireframes van campagnes, met de focus op (responsive) web en email. Je werkt nauw samen met onze campagne consultants en opdrachtgevers om dit ontwerp tot een succesvolle beleving te maken voor eindklanten. Je hebt voldoende kennis en ervaring van de technische (on)mogelijkheden van web-, email- en campagnemanagement technologie om goed samen te werken met de overige disciplines binnen het team. Stijl en design, daar draait het bij jou allemaal om.

Wie ben jij?

Je hebt een goed inlevingsvermogen in zowel de klant als de gebruiker. Moeiteloos geef jij een visuele identiteit aan data driven marketing. Je durft gewaagde keuzes te maken en zorgt voor de creatieve sprankeling in elke ‘experience’. Met inspirerende ideeën en origineel design overtuig jij onze opdrachtgevers keer op keer. Je hebt de drive en ambitie om elke dag de beste ervaring neer te zetten voor onze klanten en hun eindgebruikers.

Daarnaast heb je:

 • een afgeronde hbo/wo creatieve opleiding op het gebied van user experience of grafisch ontwerp;
 • ervaring met ontwerp van intuïtieve, pakkende designs;
 • talent om iedereen te verbazen met je Photoshop kunsten en je manier van presenteren;
 • ervaring met ontwerp van responsive web en email campagnes alsmede user journeys, wireframes en site maps;
 • goede kennis van gangbare tools zoals Adobe Creative Suite;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in zowel woord als schrift.

Hoe creatief ben jij?

Overtuig ons dat je de perfecte match bent en stuur je motivatiebrief, je c.v. en online portfolio naar solliciteren@2organize.com. Heb je vragen over de functie of Oxyma? Neem dan contact op met Wendy Maat, Corporate Recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.
Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Java Developer

Ben jij…

…een expert in Java en is back-end development jouw passie? Dan is dit jouw baan!

Werken bij Oxyma, betekent samenwerken in een informele sfeer met prettige, betrokken collega’s die werken op het snijvlak van (direct) marketing en IT met passie voor hun vak. Samen het onmogelijke mogelijk maken voor onze klanten. Samen doelen nastreven, en die ook realiseren. Door een ideale mix van deskundigheid en pragmatiek. Kortom, uitblinken in je vakgebied door ook over de grenzen daarvan heen te kijken!

Wij bieden je een uitdagende baan bij een innovatief en groeiende organisatie met een gevarieerde orderportefeuille van zeer gerenommeerde klanten in verschillende marktsegmenten, zoals bijvoorbeeld; KPN, Jumbo, Adobe en Unilever.

Dit ga je doen:

Als Java Developer vertaal jij ideeën van onze opdrachtgevers eenvoudig in de meest aantrekkelijke web applicaties en e-commerce oplossingen. Jij weet exact wat Java kan en gaat steeds een stap verder voor een doordachte oplossing. 

Jij kent Java en helpt onze grote opdrachtgevers om hun doel te bereiken. Of het nu gaat om de ontwikkeling van complexe websites waarbij een optimale digital experience centraal staat of meerdere informatiesystemen, jij bedenkt en bouwt een e-commerce platform waarin informatie uit back-end systemen overzichtelijk samenkomen. Aangezien je weet hoe belangrijk het is dat platforms toegankelijk moeten zijn op alle devices, kies je voor een responsive design en integreer je de nieuwste technologieën.

Daarnaast worden kort samengevat dit jouw uitdagingen:

 • integreren van AEM met complexe applicaties;
 • verzorgen van een e-commerce integratie;
 • je bent betrokken bij het gehele ontwikkel- en implementatietraject van webbased applicaties.

Wat vragen wij?

De nieuwe collega die wij zoeken is daarnaast een teamspeler met uitstekende contactuele, communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent pragmatisch en oplossingsgericht. Zelfstandig kunnen werken, creativiteit, daadkracht en stressbestendigheid zijn daarbij een vereiste.

Ben jij hbo/wo afgestudeerd en heb je enkele jaren ervaring als java specialist of developer? Dat klinkt al goed! Een natuurlijke eagerness om complexe nieuwe technologieën eigen te maken vinden we ook een bijzonder groot pluspunt. Ben je daarnaast bekend met 1 of meer van onderstaande technologieën en methodologieën? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

 • J2EE / JSP / JSF;
 • web applicatie ontwikkeling (JSP, servlets, XML, HTML);
 • java web MVC frameworks, (bij voorkeur JSF);
 • jboss applicatie server;
 • apache Sling;
 • web services (REST, SOAP, XML/RPC);
 • Pre: Adobe CQ, Adobe Experience Manager/ Adobe jcr / crx;
 • goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op deze functie en overtuig ons dat je de perfecte match bent en stuur je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@2organize.com. Heb je vragen over de functie of Oxyma? Neem dan contact op met Wendy Maat, Corporate Recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Campagne Manager 32-40 uur per week

Ben jij…

…iemand die de regie pakt? Een ervaren Campagne Manager die graag de touwtjes in handen heeft en barst van het organisatietalent? Dan is dit jouw ideale baan!

Dit ga je doen:

In de rol van Campagne Manager ben je de regisseur van de campagnes en zet je samen met de opdrachtgever omni-channel campagnes in om de klant in iedere fase van de customer journey te activeren. De activiteiten die je uitvoert beslaan het gehele proces. Samen met de Consultant bedenk en coördineer je de uitvoering van campagnes en evalueer je de resultaten met de opdrachtgever.

Binnen het Client Service Team stel je een planning op en beheer je het budget. Je bent proactief en flexibel, waardoor je ook ad-hoc campagnes binnen no-time kunt opzetten.
Daarbij stuur je zowel op tijd, kwaliteit als op de technische uitvoering en ben je continu gericht op het realiseren van de doelstellingen van de opdrachtgever.
De rol van Campagne Manager is breed. De werkzaamheden variëren van dag tot dag.

In het kort worden dit jouw uitdagingen:

 • plannen, uitvoeren en opvolgen van marketing campagnes;
 • volgen en meten van de resultaten van campagnes door analyse;
 • optimaliseren van de campagnes;
 • rapportages bespreken met de klant;
 • bewaken van actielijsten.

Je bent bedreven in fact based marketing, maakt zaken graag meetbaar, analyseert en stuurt op KPI’s zodat je de marketing campagnes continu kunt optimaliseren. Verder brief jij moeiteloos marketing intelligents om de juiste analyse en inzichten te verkrijgen.

Het meedenken over de uitvoering, de planning en het bewaken van budgetten zie je als een uitdaging en overzie je met een helikopterview.
Door jouw flair, nieuwsgierigheid en expertise weet je hoe belangrijk het is om aan een half woord genoeg te hebben en de hersens uit de mouwen te steken. Je bent daarbij sterk in het denken in mogelijkheden en deze direct te vertalen naar oplossingen. Kortom; een alleskunner die vooruitstrevend te werk gaat en een uitdagende functie ambieert.

Wat kenmerkt jou nog meer?

De ideale kandidaat beschikt over veel energie, kan uitstekend gestructureerd werken, heeft een sterk analytisch vermogen en presteert goed onder druk en deadlines.
Jij bent een ambitieuze marketeer met bewezen succes in het produceren en coördineren van marketing campagnes. Een ervaren Campagne Manager die enthousiast wordt van het ondersteunen en de interactie met onze opdrachtgevers en het optimaliseren van processen. Je werkt vanuit een creatieve en transparante werkomgeving op ons kantoor in Rotterdam. Dat je een service gerichte en dienstverlenende instelling hebt, spreekt voor zich. Je bent accuraat, met een gezonde dosis humor die graag effectief communiceert en samenwerkt.

Daarnaast heb je:

 • een hbo/wo diploma op zak;
 • minimaal 3 jaar ervaring als Campagne Manager, bij voorkeur binnen de bureau wereld;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in zowel woord als schrift;
 • goede organisatorische vaardigheden;
 • aantoonbare vaardigheden in het meten en analyseren van campagneresultaten;
 • een sterk analytisch vermogen;
 • sterke en goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden;
 • ervaring binnen het marketing landschap;

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op deze functie en overtuig ons dat je de perfecte match bent en stuur je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@2organize.com. Heb je vragen over de functie of Oxyma? Neem dan contact op met Wendy Maat-Rab, Corporate recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Creatief Strateeg

Ben jij…

…een creatieve denker, nieuwsgierig en altijd op zoek naar de beste klantervaring? Dan is dit jouw ideale baan en helpen we je van droom naar werkelijkheid!

Wij hebben ook een droom. Oxyma Group gaat de komende tijd flink investeren in het uitbreiden van onze propositie vanuit de ambitie om een new breed agency te worden, gericht op het creëren van de ultieme customer experience. De magische samensmelting van techniek, marketing en creativiteit zorgt voor de beste omni-channel eindgebruikers ervaring en daarmee de beste business performance. Wij geloven in multidisciplinaire teams waarin we de left brain (logica) en right brain (emotie) skills samen laten werken. Om deze droom te verwezenlijken zoeken we een pionier met de ambitie om dit verder vorm te geven.

Dit ga je doen:

Of het nou het bedenken van een user journey is, het creëren van een nieuwe communicatie stijl en design of het vertellen van een verhaal over meerdere kanalen, jij voelt je hierbij als een vis in het water. Je neemt graag de lead in de concept fase om zowel de klant als het team te begeleiden van strategie naar product concept. Je bent een kei in het “wil ik hebben” gevoel voor de klant neer te zetten en de droom daarmee over te brengen. Stijl en design zijn voor jou een minimum eis. Je durft gewaagde keuzes te maken en zorgt voor de creatieve sprankeling in elke ‘experience’. Bij jou gaan er direct een aantal creatieve lampjes branden bij het horen van een vraag.

Wie ben jij?

Je hebt een goed inlevingsvermogen in zowel de klant als de gebruiker. Moeiteloos haal jij het maximale uit de samenwerking met strategen, online marketeers, product owners, art directors, designers én developers.

Met inspirerende ideeën duw jij het team vooruit en zorg je voor origineel en prijswinnend werk. Je bent de top creative met beide voeten op de grond. Uiteraard ben je een digital native die het online landschap volledig omarmt. Je hebt de drive en ambitie om elke dag de beste ervaring neer te zetten voor onze klanten en hun eindgebruikers.

Daarnaast heb je:

 • een afgeronde hbo/wo creatieve opleiding;
 • minimaal 5 jaar ervaring bij een bureau als designer/creative;
 • minimaal 5 jaar ervaring in het digital engagement domein;
 • uitstekende communicatievaardigheden;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal in zowel woord als schrift

Enthousiast?

Word jij enthousiast van alle digitale ontwikkelingen die innoveren, ‘disrupten’ en waarde creëren? Solliciteer dan direct op deze functie en overtuig ons dat je de perfecte match bent en stuur je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@2organize.com. Heb je vragen over de functie of Oxyma? Neem dan contact op met Wendy Maat, Corporate Recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Oxyma Talent Program

Marketing Consulting

Het Oxyma Talent Program is een tweejarig programma voor echte (technische) marketingtijgers die opgeleid worden tot Junior Marketing of Junior Capability Consultant binnen Oxyma (moederbedrijf 2organize). In deze periode bieden wij je in samenwerking met Young Colfield ruim twintig opleidingsdagen en vervul je meerdere opdrachten bij diverse klanten. Dat zijn overigens bekende jongens, zoals KPN, Nuon, NS, Unilever, BMW en Vodafone. Daarbij krijg je steeds een andere rol met als doel om zo veel mogelijk te leren én natuurlijk om na twee jaar daadwerkelijk als Junior Consultant aan de slag te gaan.

Do you have what it takes?

We stellen een aantal voorwaarden om deel te nemen aan het Oxyma Talent Program. Denk aan je opleiding, interesses, toekomst visie, open karakter, beheersing van de Engelse taal en je maximale werkervaring. Bekijk de precieze voorwaarden op Young Colfield.

Kennismaken?

Ben je een (technische) marketingtijger, WO opgeleid en ben je als starter op zoek naar een uitdagend talent programma? Dan maken wij graag kennis met jou! Hoe? Ga naar de website van Young Colfield. Daar kun je direct solliciteren, vind je de procedure en de uitgebreide beschrijving van de voorwaarden.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Managing Consultant

Wij zoeken…

…een onafhankelijke denker met een duidelijke visie! Inspireer jij graag collega’s en klanten met uitdagende en vernieuwende inzichten op strategisch niveau? Dan biedt Oxyma (moederbedrijf 2organize) mooie kansen om jouw ambities waar te maken.

Dit ga je doen:

In de rol van Managing Consultant ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en begeleiding van een team van 10-15 ervaren consultants en ben je onderdeel van het dagelijks MT.
Met een heldere visie en overtuigingskracht weet jij professionals te bewegen om optimale prestaties te leveren.

Een inspirator en voorbeeld voor de consultants en bovendien een creatief en inhoudelijk sparringpartner voor (potentiële) klanten op executive niveau daar ligt jouw toegevoegde waarde. Je hebt vooruitstrevende inzichten en ideeën en verbindt concepten en denkwijzen uit verschillende disciplines met elkaar. Als geen ander weet jij complexe oplossingen te realiseren in een complexe omgeving.

Wat voor anderen onmogelijk lijkt, maak jij waar. Daarnaast heb je een vooruitziende blik bij het ontwikkelen van onze concepten, methodieken en technieken om de markt verder te veroveren.

Vanuit een creatieve en transparante werkomgeving op ons kantoor in Rotterdam ben jij de connector richting de klant en je team. Jij hebt een georganiseerde werkaanpak, daagt anderen uit met je visie en opvattingen over het vakgebied en met een sterke focus op de essentie ben je altijd in control. Je ziet het als een sport om actief te sturen op de ontwikkeling van collega’s en richt daar ook je visie en methodiek op af.

Tevens ligt je focus continu op het optimaliseren van en uitbreiden van klantcontact. Door je vaktechnische expertise, duidelijke visie op klantwaarde en inlevingsvermogen win je het vertrouwen van collega’s en bouw je een langdurige en goede relatie op met opdrachtgevers. “Think like a customer & act like an owner”, met de wil om te winnen en samen doelstellingen te behalen, dat is waar het bij jou allemaal om draait!
Oxyma biedt een baan met veel mogelijkheden. Alle ruimte voor creativiteit en onderhandelingsvrijheid. Je voelt je dan ook thuis binnen een high-performance omgeving en presteert graag op Champions League niveau.

Als het gaat om het creëren van nieuwe kansen ben je creatief, volhardend en initiatiefrijk. Door je consultative selling skills, kennis en motiverende houding ben je in staat van potentiële klanten een commercieel succes te maken en je team intellectueel verder uit te dagen.
Daarnaast worden het geven van presentaties/pitches en het deelnemen aan beurzen en netwerkbijeenkomsten jouw uitdagingen.

Wie ben jij?

Jij bent een motivator die voorop loopt in de markt, een people manager gericht op inhoud met een bewezen track record binnen de bureau wereld. Een geboren leider, een selfstarter met een ondernemende instelling en sterk in je communicatie. De wereld van data driven marketing kent weinig geheimen voor je en je bent bekend met de nieuwste trends en ontwikkelingen.
Ambitie, enthousiasme en doelgericht werken zijn sleutelwoorden in deze functie. Voor onze klanten ben je

een betrouwbare adviseur en straal je de professionaliteit uit van onze organisatie. Je bent commercieel ingesteld en wordt gedreven door ontwikkeling en resultaat. Dit vraagt enerzijds om sterke analytische en conceptuele capaciteiten, een integrale blik en goede adviesvaardigheden. Anderzijds om concrete ervaring en expertise in een high-tech marketingomgeving en een hands-on aanpak.

Daarnaast heb je:

 • een afgeronde wo opleiding;
 • minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Consulting Manager bij een bureau;
 • een duidelijke visie op klantwaarde van de klanten van onze opdrachtgevers;
 • gedegen kennis van omni-channel en digital marketing;
 • kennis/ervaring met complexe eDM, (e-) CRM en ICT vraagstukken.

Enthousiast?

We zoeken een professional met lef! Want bijzondere mensen krijgen bijzondere dingen voor elkaar. Stap jij naar voren als het moeilijk wordt? Solliciteer dan direct op deze functie. Overtuig ons dat je de perfecte match bent en stuur je motivatiebrief met je c.v. naar solliciteren@2organize.com. Heb je vragen over de functie of over Oxyma? Neem dan contact op met Wendy Maat, Corporate Recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.
Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Business Development Manager

Dit ga je doen

In deze rol voel jij de drive om je volledig toe te leggen op het zelfstandig genereren van new business, uitbouwen van ons bestaande netwerk en activiteiten bij bestaande opdrachtgevers. Daarnaast heb je een duidelijke visie op ons speelveld en zorg je voor innovatie en ontwikkelingen van onze propositie en de positionering daarvan. Een succesvolle samenwerking bereik je met je eigen en/of verder te ontwikkelen partnernetwerk. Met flair en overtuigingskracht weet jij aan tafel te komen bij potentiële grote (internationale) opdrachtgevers. Eenmaal aan tafel ben je in staat de klantorganisatie en behoefte te doorgronden door het stellen van de juiste vragen. Met je opgedane kennis van de klant, geef je advies-op-maat over de mogelijkheden van Oxyma en zet je jezelf op de kaart voor complexere kop-staart salestrajecten.

Werkomgeving

Vanuit een creatieve en transparante werkomgeving op ons kantoor in Rotterdam ben jij de connector richting de klant. Jij hebt een georganiseerde werkaanpak, ruikt overal kansen en met je vlotte en inhoudelijke babbel kom je met de juiste personen in gesprek. Je ziet het als een sport om zelf initiatieven te ontplooien om optimale prestaties te leveren en richt daar ook je visie en methodiek op af. Tevens ligt je focus op het optimaliseren van en uitbreiden van klantcontact. Door je vaktechnische expertise, duidelijke visie op klantwaarde en inlevingsvermogen win je het vertrouwen van anderen en bouw je een langdurige en goede relatie op met opdrachtgevers en je collega’s. Een professionele en klantgerichte benadering met de wil om te winnen, dat is waar het bij jou allemaal om draait!

Een baan met ongekende mogelijkheden met veel ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Je voelt je dan ook thuis binnen een high-performance omgeving en steekt graag de hersens uit de mouwen om dingen gedaan te krijgen. Je beschikt over een actueel en relevant netwerk op management niveau bij onze potentiële opdrachtgevers.

Als het gaat om het leggen van nieuwe contacten ben je creatief, volhardend en initiatiefrijk. Door je consultatieve sales vaardigheden, proactieve en servicegerichte houding en vergaande kennis/visie en ervaring op het brede marketing (automation) speelveld, ben je in staat van potentiële klanten een commercieel succes te maken. Je focus ligt op groot-zakelijke prospects en bestaande relaties in Nederland, met verdere doorgroeimogelijkheden naar andere markten.

Kort samengevat worden dit jouw uitdagingen:

 • acquisitie van new business (zowel B2B als B2C) en het verder uitbouwen van ons netwerk;
 • creëren van kansen voor A merken en deze vertalen naar commercie;
 • ontwikkelen en promoten van een sales jaarplan;
 • opstellen van offertes, voeren van contractonderhandelingen en sluiten van overeenkomsten;
 • realiseren van omzetdoelstellingen;
 • bijdragen aan innovatie aan propositie ontwikkeling;
 • het geven van presentaties en pitches over onze dienstverlening;
 • deelnemen aan beurzen en netwerkbijeenkomsten.

Wie ben jij?

Jij bent een hunter met overtuigingskracht, een personality gericht op inhoud met een bewezen track record binnen de bureau wereld. Energie krijg je van een dynamische en soms hectische werkomgeving. Door jouw gedrevenheid en passie overtref je jezelf keer op keer.

Een geboren leider, een selfstarter met een ondernemende instelling en sterk in je communicatie. De wereld van data driven marketing kent weinig geheimen voor je en je bent bekend met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Ambitie, enthousiasme en doelgericht samenwerken zijn sleutelwoorden in deze functie. Voor klanten, partners en collega’s ben je een betrouwbare adviseur en straal je de professionaliteit uit van onze organisatie. Je bent commercieel ingesteld en wordt gedreven door resultaat. Een flexibele pragmatische instelling, prestatiedrang en doorzettingsvermogen zijn daarbij een vereiste.

Daarnaast heb je:

 • minimaal 5 jaar relevante ervaring binnen een b2b omgeving en een bewezen track record in sales;
 • een afgeronde hbo/wo opleiding;
 • ervaring met het werken vanuit een agency/bureau;
 • succesvolle resultaten met verkoop van advies en diensten;
 • een duidelijke visie op klantwaarde management en marketing (automation);
 • ervaring en een aantrekkelijk netwerk in online marketing;
 • gedegen kennis van de omni channel wereld;
 • minimaal 3 jaar ervaring met dialogue management en change projecten;
 • veel ervaring met data driven marketing;
 • kennis/ervaring met complexe eDM, (e-) CRM en ICT vraagstukken.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op deze functie en overtuig ons dat je de perfecte match bent en stuur je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@2organize.com. Heb je vragen over de functie of Oxyma? Neem dan contact op met Wendy Maat-Rab, Corporate recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Starters geïnteresseerd in opleiding tot Campaign Engineer

Wat is het?

Ben jij een “if-then-else” denker en vind je het leuk om (mee) te bouwen aan complexe beslislogica? We bieden starters in ons vakgebied een opleiding tot IBM-Unica, Abobe of Selligent Campaign Engineer.

Je komt 3 maanden in de schoolbanken waarbij je alle basisprincipes van databases, beslislogica en de Marketing Campaign Suites leert kennen. Na deze 3 maanden, ben je in staat om eenvoudige handelingen te verrichten. Je draait 6 maanden mee in één van onze serviceteams die werken voor klanten als Vodafone, Jumbo, KLM, UPC, AS Watson, BMW, NUON, etc. en helpt zo mee om bestaande campagnes voor deze opdrachtgevers vlekkeloos te laten verlopen.
Na 9 maanden is je opleiding volledig afgerond, en groei je verder door tot volledig zelfstandig Campaign Engineer.

Naar wie zijn we op zoek?

We zoeken ‘logische denkers’ met affiniteit met direct marketing die willen doorgroeien tot zelfstandige Campaign Engineers.

Functievereisten

• Je hebt een afgeronde HBO opleiding

• Ervaring met SQL, PL/SQL, Oracle en ETL concepten of vergelijkbare technologieën is een pre

• Je hebt affiniteit met direct marketing

Heb jij het in je?

Als we je CV en motivatie hebben ontvangen, vind er een intake gesprek plaats met onze opleidingspartner. Samen bepalen we of jij het in je hebt om deze opleiding met succes te kunnen doorlopen. Gedurende de opleiding van 9 maanden heb je een arbeidsovereenkomst met onze opleidingspartner.

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren op deze functie, stuur dan je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@2organize.com. Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken met 2organize, neem dan contact op met Wendy Maat-Rab, Corporate recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Project Manager

Je werkveld

Als Project Manager leid en realiseer je zelfstandig en planmatig projecten met gebruikmaking van bekende methoden en technieken (zoals Prince2 en/of SCRUM). Voor onze opdrachtgevers ben je het eerste inhoudelijke aanspreekpunt met betrekking tot projecten. Binnen 2organize ben je inhoudelijk gespreks- en sparringpartner voor de betrokken Consultants en Software Engineers. Een Client Service Manager of Business Development Manager zal met name de commerciële aspecten van een project bewaken. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering en klanttevredenheid. Ieder met een eigen focus maar het is heel nadrukkelijk een team-effort.

Het betreft vrijwel altijd complexe, multidisciplinaire projecten. Je stuurt alle (intern en extern) betrokkenen operationeel aan en bewaakt de projectrealisatie voor wat betreft de aspecten (doorloop)tijd, budget en kwaliteit. Naast je reguliere werkzaamheden lever je ook een belangrijke inhoudelijke bijdrage aan de structurele kennis- en productontwikkeling binnen 2organize op het gebied van Project Management.

Naar wie zijn we op zoek?

De collega die wij zoeken is een gedreven Project Manager die zich goed in kan leven in de positie van de klant. Je bent in staat om de behoeften en belangen van onze klanten te doorgronden en te vertalen naar pragmatische oplossingen. Boven alles ben je als persoon in staat om (h)echte relaties te bouwen met onze klanten. Je moet je daarom thuis voelen in de wereld van de (direct) marketeer. Je hebt minimaal affiniteit met ons vakgebied, d.w.z. Direct Marketing, Marketing Intelligence, Campagne Management en/of Marketing Automation. Je kennis en ervaring heb je opgedaan in een voor ons relevante branche. Dat je een klantgerichte en dienstverlenende instelling hebt, spreekt voor zich. Je bent een teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden. Zelfstandig kunnen werken, een flexibele pragmatische instelling en stressbestendigheid zijn daarbij een vereiste.

Functievereisten

 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denknievau
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een Project Management rol
 • Ervaring met Prince2 is noodzakelijk, SCRUM is een pré
 • Een gedegen ICT kennis is een noodzaak (o.a. database- en web technologie)
 • Ervaring met Marketing Automation applicaties is een pré

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren op deze functie, stuur dan je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@2organize.com. Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken met 2organize, neem dan contact op met Wendy Maat-Rab, Corporate recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Marketing Consultant

Je werkveld

Als Marketing Consultant werk je, vanuit een vast dienstverband, voor verschillende opdrachtgevers in verschillende branches. Per opdracht verschilt je functie of rol, waarbij de marketing (en daarbijbehorende technologische) uitdagingen van de opdrachtgever je speelveld zijn. Je wordt ingezet om uiteenlopende marketingprojecten op te starten en te implementeren. Denk daarbij aan het opzetten, managen en/of optimaliseren van een lifecycle programma, campagnemanagement voor grotere campagnes of bijvoorbeeld het inrichten van online en mobile marketing voor een opdrachtgever. Daarnaast kun je worden ingeschakeld voor het invullen van marketing (management) functies op interim basis.

Naar wie zijn we op zoek?

Voor Consulting Services zijn we op zoek naar een commerciële professional die zich goed in kan leven in de positie van de klant. Iemand met visie en passie voor het vak. Een gedreven marketeer met up-to-date kennis van de data driven marketing wereld en een voorkeur voor de resultaat gedreven kant van het dialoogmarketing vak. In staat om behoeften en belangen van klanten te vertalen in pragmatische oplossingen. Conceptueel denken is voor jou geen probleem.

 • Je beschikt over een helikopterview en bent in staat om verder te kijken dan de korte termijndoelen, zonder deze uit het oog te verliezen.
 • Als persoon ben je energiek met een professionele uitstraling
 • Je hebt een positieve drive, bent enthousiast, open en ter zake kundig
 • Je beschikt over een groot aanpassingsvermogen
 • Inleven in en samenwerken met zowel klanten als collega’s gaat je gemakkelijk af
 • Je bent een teamplayer en vindt het leuk om gezamenlijk resultaten te bereiken
 • Je bent pragmatisch deskundig en resultaatgericht, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat
 • Je bent een zelfstarter die zelfstandig kan werken en een sterke procesdenker
 • Naast het succesvol invullen van opdrachten van onze klanten, vind je het leuk om je kennis te delen en hiermee bij te dragen aan het verder uitbouwen van zowel de interne kennis als de externe autoriteit van ons bedrijf.

Functievereisten:

 • WO Opleiding, bij voorkeur in bedrijfskunde / bedrijfskundige informatica
 • Minstens 5-10 jaar relevante werkervaring met aantoonbare resultaten.
 • Ervaring op het  snijvlak van marketing en IT
 • Aantoonbare advies- en commerciële vaardigheden zijn een pre
 • Analytische vaardigheden en een business case gedreven benadering
 • Relevant netwerk binnen het vakgebied
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Bereid om te reizen

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren op deze functie, stuur dan je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@2organize.com. Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken met 2organize, neem dan contact op met Wendy Maat-Rab, Corporate recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Consultant Online Marketing

Je werkveld

Als Consultant Online Marketing richt je je op het oplossen van complexe klantbehoeftes op het gebied van Online Marketing. Bij het bepalen van de oplossingsrichting betrek je nadrukkelijk de ’Business’ context en doelstellingen. Met je visie en expertise van Online Marketing bied je inhoudelijke ondersteuning aan onze klantenteams bij het verwerven en realiseren van opdrachten.Je bouwt als Consultant Online Marketing ook zelf aan een duurzame relatie met opdrachtgevers en je wordt door hen gezien als businesspartner. Daardoor ben je in staat om ook zelfstandig (vervolg)opdrachten te genereren. Je maakt deel uit van de afdeling Professional Services. Je werkt nauw samen met sales, capability consultants, data analisten, database- en reporting specialisten, project managers en customer process managers. Je werkt primair vanuit onze thuisbasis in Rotterdam en deels op locatie bij de opdrachtgever.

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zijn op zoek naar een gedreven professional die in staat is op effectieve wijze klantbehoeften op het gebied van Online Marketing te analyseren. Je bent iemand met visie en hebt ruime ervaring met email marketing, e-commerce processen en web analyse omgevingen. Je bent in staat om behoeften en belangen van klanten te vertalen in pragmatische oplossingen, waarin klanttevredenheid centraal staat.  Je houdt je bezig met:

 • Verhogen van de effectiviteit en efficiency van online direct marketing programma’s
 • Optimaliseren van de klantwaarde en -contactstrategie, customer life cycle management en inzet kanalen
 • Met de opdrachtgever opstellen en formuleren van plannen, doelstellingen en KPI’s
 • Inzichtelijk maken van resultaten (fact-based marketing)
 • Opstellen/reviewen Project Briefs, PID, Lessons Learned documenten
 • Kwaliteitsbewaking van onze Marketing Intelligence deliverables
 • Actief op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen het Online vakgebied en innovaties en toepassingen
 • Met regelmaat publiceren van whitepapers, cases, visiedocumenten en/of spreken op vakbeurzen/congressen

Functievereisten:

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de online marketing
 • Ervaring met het marketing intelligence en cross channel campagne management domein is een pre. Je bent analytisch, accuraat en cijfermatig sterk
 • Bezit over voldoende kennis van functionaliteit van één of meerdere tools op het gebied van email marketing, e-commerce, content management en web analytics.
 • Je functioneert minimaal op HBO niveau
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (mondeling en schriftelijk)
 • Je werkt zelfstandig en hebt een flexibele pragmatische instelling
 • Je bent stressbestendig

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren op deze functie, stuur dan je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@2organize.com of gebruik de solliciteren button. Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken met 2organize, neem dan contact op met Wendy Maat-Rab, Corporate recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Consultant Marketing Intelligence

Je werkveld

Als Consultant Marketing Intelligence richt je je op het invullen van complexe klantbehoeftes op het gebied van Customer Insights en Direct Marketing. Bij het bepalen van de oplossingsrichting betrek je nadrukkelijk de businesscontext en -doelstellingen. Je beschikt aantoonbaar over visie en expertise met betrekking tot het Marketing Intelligence vakgebied. Op basis daarvan bied je inhoudelijke ondersteuning aan onze klantenteams bij het verwerven en realiseren van opdrachten.

Je bouwt als Consultant Marketing Intelligence ook zelf aan een duurzame relatie met opdrachtgevers en je wordt door hen gezien als businesspartner. Daardoor ben je in staat om ook zelfstandig (vervolg)opdrachten te genereren. Op basis van je vaktechnische kennis en ervaring ben je een mentor en vraagbaak voor collega’s. Daarnaast lever je ook een belangrijke inhoudelijke bijdrage aan de structurele kennis- en productontwikkeling binnen 2organize.

Je maakt deel uit van de afdeling Professional Services. Je werkt nauw samen met sales, capability consultants, data analisten, database- en reporting specialisten, project managers en customer process managers. Je werkt primair vanuit onze thuisbasis in Rotterdam en deels op locatie bij de opdrachtgever.

Naar wie zijn we op zoek?

Je bent iemand die in staat is om de behoeften en belangen van onze klanten te doorgronden en te vertalen naar pragmatische oplossingen. Een gedreven professional die, op effectieve wijze klantbehoeften en databronnen weet te analyseren. Iemand met een visie als Consultant en ruime ervaring met data aggregatie, predicitive analytics, data mining en reporting. Je bent uiterst klantgericht, stelt klantbehoeften centraal en anticipeert op veranderingen daarin. Je streeft voortdurend naar klanttevredenheid. Als Consultant Marketing Intelligence houd je je dagelijks bezig met:

 • Verhogen van de effectiviteit en efficiency van online direct marketing programma’s
 • Optimaliseren van de klantwaarde en -contactstrategie, customer life cycle management en inzet kanalen
 • Inzichtelijk maken van resultaten (fact-based marketing)
 • Met de opdrachtgever opstellen en formuleren van plannen, doelstellingen en KPI’s
 • Beoordelen van de kwaliteit en bruikbaarheid van beschikbare transactie- en gedragsdata
 • Opstellen/reviewen Project Briefs, PID, Lessons Learned documenten
 • Kwaliteitsbewaking van onze Marketing Intelligence deliverables
 • Actief op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen het Customer Insight vakgebied en innovaties en toepassingen
 • Regelmaat publiceren van whitepapers, cases, visiedocumenten en/of spreken op vakbeurzen/congressen

Functievereisten:

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met marketing intelligence
 • Je functioneert minimaal op HBO niveau
 • Je bent analytisch, accuraat en cijfermatig sterk
 • Beheerst één of meerdere tools zoals SPSS, SAS, KXEN, R, Qlikview, Business Objects, Cognos
 • Je kunt conceptueel denken
 • Je beschikt over een helicopterview en bent in staat om verder te kijken dan de korte termijndoelen
 • Zeer goed thuis in moderne analyse methoden en technieken
 • Ervaring in het online marketing domein is een pre
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (mondeling en schriftelijk)
 • Je werkt zelfstandig en hebt een flexibele pragmatische instelling
 • Je bent stressbestendig

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren op deze functie, stuur dan je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@2organize.com of gebruik de solliciteren button. Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken met 2organize, neem dan contact op met Wendy Maat-Rab, Corporate recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Consultant Marketing Capabilities

Je werkveld

Als Consultant Marketing Capabilities ben je verantwoordelijk voor het adviseren van klanten en/of prospects. 2organize helpt bedrijven bij het creëren van klantwaarde door het optimaliseren van marketing- en salesprocessen. Je adviseert onze opdrachtgevers met betrekking tot de integratie van die processen en systemen met de onderliggende bedrijfsprocessen en -systemen. Advies en implementatie trajecten hebben meestal een hoog IT-gehalte.

Tijdens de initiatiefase van projecten stel je samen met een project manager het Project Inititiation Document op en blijf je ook gedurende de implementatiefase actief betrokken. Het betreft vrijwel altijd complexe, multidisciplinaire projecten.

Tot slot lever je ook een belangrijke inhoudelijke bijdrage aan de structurele kennis- en productontwikkeling binnen 2organize

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zijn op zoek naar een gedreven technisch-commerciële professional die zich goed in kan leven in de positie van de klant. Je bent iemand met visie en ervaring als architect van complexe oplossingen. In staat om de behoeften en belangen van onze klanten te doorgronden en te vertalen naar pragmatische oplossingen.

Conceptueel denken is voor jou geen probleem. Je beschikt over een helicopterview en bent in staat om verder te kijken dan de korte termijndoelen. Een gedegen ICT kennis is een noodzaak (o.a. database- en webtechnologie). Ervaring met marketing automation applicaties is een pré.

Boven alles ben je als persoon in staat om hechte relaties te bouwen met onze klanten. Je weet hun vertrouwen te winnen en samen met hem een toekomstvisie te ontwikkelen. Je moet je daarom thuis voelen in de wereld van de (direct) marketeer. Je hebt minimaal affiniteit met ons vakgebied Direct Marketing, Marketing Intelligence, Campagne Management en/of Marketing Automation.

Functievereisten:

 • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een Consultant rol
 • Kennis en ervaring heb je opgedaan in een voor ons relevante branche
 • Hbo werk- en denkniveau
 • Klantgericht
 • Teamspeler
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Flexibel & pragmatisch

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren op deze functie, stuur dan je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@2organize.com of gebruik de solliciteren button. Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken met 2organize, neem dan contact op met Wendy Maat-Rab, Corporate recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF
foto 2organize

Wat kun je verwachten?

Werken bij een informeel bedrijf met betrokken, collegiale medewerkers. Met passie, pragmatisme en servicegerichtheid gerenommeerde opdrachtgevers helpen hun klantwaarde te verhogen.

Open cultuur

Onze cultuur en de werksfeer vinden we enorm belangrijk. Daarom investeren we er bewust in. 93% van onze medewerkers geeft aan dat de werksfeer een belangrijke reden is om bij Oxyma te blijven. Wat ons betreft bewijst dit dat we op de goede weg zijn. Diverse awards en top-tienplaatsen bij werkgeversverkiezingen illustreren dat dat ook buiten Oxyma wordt opgemerkt.

Mensgericht

We zijn een mensgerichte organisatie, die uitgaat van onderling vertrouwen en van eigen verantwoordelijkheid van medewerkers. We geloven in een faciliterende managementstijl. Onze missie is gericht op het creëren en verbinden van authentieke, gelukkige, betrokken en succesvolle medewerkers. Aan politiek en verborgen agenda’s hebben we allemaal een hartgrondige hekel.

Ruimte voor ontspanning

Naast samen hard werken, is er veel aandacht voor (andere) leuke dingen. Behalve borrels, afdelingsuitjes en een feestje op zijn tijd, gaan we een keer per jaar een weekend met de hele club op stap. Ook hebben we een actieve personeelsvereniging.

Betrokken collega’s

Werken bij Oxyma, betekent samenwerken in een informele sfeer met prettige, betrokken collega’s met passie voor hun vak. Samen het onmogelijke mogelijk maken voor onze klanten. Samen doelen nastreven, en die ook realiseren. Door een ideale mix van deskundigheid en pragmatiek. Kortom, uitblinken in je vakgebied door ook over de grenzen daarvan heen te kijken.

Sportieve collega’s

Ben je sportief aangelegd? Dan ben je van harte welkom bij ons zaalvoetbalteam. Daarnaast kun je samen met collega’s deelnemen aan diverse hardloopevenementen, zoals de jaarlijkse Roparun, waar we al een aantal jaren met een eigen team aan mee doen. Of maak gebruik van onze bedrijfs fitness regeling.

Balans tussen werk en privé

We streven naar een gezonde optimale werk-privé balans. Daarom kennen we flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken, parttime werken en is het mogelijk om vakantiedagen bij te kopen of te verkopen. Oxyma biedt een prima salaris en marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie kom je bovendien in aanmerking voor een leaseauto of mobiliteitsbudget, onkostenvergoeding, mobiele telefoon en laptop.

Solliciteren »

Werktevredenheidsonderzoek

topwerkgever_PostBanner

Oxyma benoemd tot TopWerkgever

Zowel in 2010 als in 2012 ligt de tevredenheid van de medewerkers op een bijzonder hoog niveau. Daarom heeft Oxyma van de MonitorGroep het certificaat TopWerkgever mogen ontvangen.

nrc onderzoek

Beste Werkgever van Nederland

2organize is 3e geworden in de categorie Meest Tevreden Medewerkers en 7e in de categorie Beste Werkgever.

foto CI 2012

Ben jij een 2organizer?

Onze opdrachtgevers eisen dat wij als organisatie een grote mate van flexibiliteit kunnen combineren met een hoge mate van professionaliteit. We stellen daarom hoge eisen aan onszelf, onze medewerkers en de organisatie.

Benutten van je talenten

De kracht van Oxyma zit in de betrokkenheid en de kennis van onze medewerkers. We geloven erin dat we die betrokkenheid alleen op het huidige hoge niveau kunnen houden, door een zo goed mogelijk match te blijven maken tussen de talenten en behoeften medewerkers enerzijds en de behoeften van de organisatie anderzijds.

Ontwikkeling van kennis en vaardigheden

Omdat we als organisatie voortdurend onze toegevoegde waarde naar opdrachtgevers willen verhogen, is ons HR beleid gericht op een continue ontwikkeling van de individuele toegevoegde waarde van iedere medewerker. Dit geldt zowel voor de (door)ontwikkeling van je kennis als van je vaardigheden.

Wat vinden we belangrijk?

Een gedegen inhoudelijke kennis van (deelaspecten van) ons vakgebied en een goed inzicht in de ontwikkelingen in onze markt zijn natuurlijk belangrijk. Minstens zo belangrijk is dat collega’s over een juiste mix van (karakter-) eigenschappen en vaardigheden beschikken om bij 2organize succesvol te zijn.

Herken je jezelf hierin?

 • Passie voor je vak
 • Een flexibele pragmatische instelling
 • Klant- en servicegericht

En ben je verder professioneel, hands-on, enthousiast, zelfstandig, betrokken, stressbestendig, teamspeler, sociaal, open, eerlijk en betrouwbaar? Dan passen we wellicht goed bij elkaar.

Bekijk de vacatures »

foto themaborrel

Procedure

Enthousiast geworden? Zet de eerste stap en solliciteer op één van onze vacatures. Of stuur een open sollicitatie (met motivatiebrief en CV). Maak ons enthousiast, dan willen we je graag ontmoeten!

Eerste kennismaking

We vragen je je CV en je motivatie achter te laten op de website. Als je profiel en je CV aansluiten op de functie waarop je solliciteert, dan nodigen we je uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Verloopt dit gesprek goed dan krijg je een uitnodiging voor een Talenten Motivatie Assessment.

Talenten Motivatie Assessment

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het best aansluit bij hun talenten en drijfveren. Om deze match zo goed mogelijk te maken gebruiken we een Talenten Motivatie Assessment (TMA). Het invullen van dit assessment duurt ongeveer 45 minuten. Je kunt zelf bepalen waar en wanneer je het assessment doet.

Vervolggesprek(ken)

Na de TMA plannen we een of meerdere vervolggesprekken. Daarin hebben we het uitgebreider over de inhoud van de functie en bespreken we de uitkomsten van de TMA. En maak je kennis met je mogelijk toekomstige collega’s. Na deze vervolggesprekken zal een extern bureau contact opnemen voor een pre-employment screening.

Arbeidsvoorwaarden gesprek

Zijn zowel wij als jij daarna nog steeds enthousiast, dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek. Als we daar samen naar tevredenheid uitkomen, zijn we collega’s.

Solliciteren »