Project Controller

Dit ga je doen als Project Controller

Vrijdagochtend. Na die heerlijke kop koffie start je deze ochtend met het in kaart brengen van de projectrisico’s op het projectbudget van die waardevolle klant. Welke skills heb je hier voor nodig? Samen met 4 directe collega’s binnen het financiële team maak jij het onmogelijke waar. Jouw creatieve ideeën en accuratesse zorgen ervoor dat je altijd in staat bent om inzicht te krijgen in en het monitoren van de financiële status van lopende projecten die wij voor klanten uitvoeren. De focus hierbij ligt op de gehele projectadministratie. Als vakidioot weet jij als geen ander hoe je doelgericht werkt aan een optimale klantadministratie en ben je op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen het financiële en fiscale vakgebied.

Op basis van jouw enthousiasme weet je draagvlak te creëren bij collega’s en management en neem je ze mee in jouw ideeën over het optimaliseren van procedures en processen. Na de lunch in onze creatieve loungeruimte werk je mee aan de ontwikkeling en het beheer van transparante afrekenmodellen die worden gebruikt bij het uitbrengen van commerciële voorstellen en de periodieke facturatie.

Daarnaast worden kort samengevat dit jouw uitdagingen:

 • ontwikkelen en implementeren van diverse overzichten voor projectmanagers, client service managers en het management;
 • het jaarlijkse begrotingsproces en bijbehorende tussentijdse kwartaalupdates;
 • opstellen van periodieke rapportages;
 • informeren omtrent voortgang en status van projecten;
 • adviseren over en beheer van contracten met opdrachtgevers m.b.t. de financiële parameters;
 • aansturing financiële administratie ten behoeve van een juiste verwerking van kosten en opbrengsten;
 • het bijdragen aan een juiste inrichting van ons ERP-systeem zodat de juiste boekingen en rapportages gemaakt kunnen worden;
 • toezien op een tijdige facturatie en tijdige betaling voor een optimale liquiditeitspositie.

Wie ben jij?

De nieuwe collega die wij zoeken is een teamspeler met uitstekende contactuele, communicatieve en sociale vaardigheden. Zelfstandig kunnen werken, accuratesse, een flexibele, pragmatische instelling en stressbestendigheid zijn daarbij een vereiste. We zijn op zoek naar een daadkrachtige en resultaatgerichte professional met minimaal drie jaar relevante werkervaring binnen de zakelijke dienstverlening (advies, IT, projectrealisatie en beheer). Je voelt je thuis in een dynamische marktomgeving waarin het streven naar customer excellence voorop staat.

Bedrijfsprocessen zie je als een uitdaging en je overziet deze met een helikopterview. Op basis van jouw expertise weet je hoe belangrijk professionele standaarden en procedures zijn. Tevens ben je in staat om de balans te bewaren tussen (interne) klantgerichtheid en management ondersteunende betrokkenheid. Je bent daarbij scherp, constructief kritisch en zeker ook servicegericht naar collega’s.

Daarnaast heb je:

 • een afgeronde hbo of wo opleiding in de richting bedrijfs economie of vergelijkbaar;
 • minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de zakelijke dienstverlening;
 • actuele, gedegen kennis van ontwikkelingen binnen het financiële en fiscale vakgebied;
 • goede beheersing van financiële en administratieve applicaties;
 • zeer goede beheersing van Excel en goede beheersing van Word & PowerPoint;
 • goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • affiniteit met matrixorganisaties.

Ons aanbod

Kun jij ook niet wachten tot het maandagochtend is? Wij bieden je een uitdagende baan bij een innovatief en groeiende organisatie met een gevarieerde orderportefeuille van zeer gerenommeerde klanten in verschillende marktsegmenten, zoals bijvoorbeeld; KPN, Jumbo, Adobe en Unilever.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op deze functie en overtuig ons dat je de perfecte match bent voor de functie van Project Controller en stuur je motivatiebrief en je c.v. voor 28 februari a.s. naar solliciteren@2organize.com.

Heb je vragen over de functie of Oxyma? Neem dan contact op met Wendy Maat-Rab, Corporate recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.  Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Starters geïnteresseerd in opleiding tot Campaign Engineer

Wat is het?

Ben jij een “if-then-else” denker en vind je het leuk om (mee) te bouwen aan complexe beslislogica? We bieden starters in ons vakgebied een opleiding tot IBM-Unica, Abobe of Selligent Campaign Engineer.

Je komt 3 maanden in de schoolbanken waarbij je alle basisprincipes van databases, beslislogica en de Marketing Campaign Suites leert kennen. Na deze 3 maanden, ben je in staat om eenvoudige handelingen te verrichten. Je draait 6 maanden mee in één van onze serviceteams die werken voor klanten als Vodafone, Jumbo, KLM, UPC, AS Watson, BMW, NUON, etc. en helpt zo mee om bestaande campagnes voor deze opdrachtgevers vlekkeloos te laten verlopen.
Na 9 maanden is je opleiding volledig afgerond, en groei je verder door tot volledig zelfstandig Campaign Engineer.

Naar wie zijn we op zoek?

We zoeken ‘logische denkers’ met affiniteit met direct marketing die willen doorgroeien tot zelfstandige Campaign Engineers.

Functievereisten

• Je hebt een afgeronde HBO opleiding

• Ervaring met SQL, PL/SQL, Oracle en ETL concepten of vergelijkbare technologieën is een pre

• Je hebt affiniteit met direct marketing

Heb jij het in je?

Als we je CV en motivatie hebben ontvangen, vind er een intake gesprek plaats met onze opleidingspartner. Samen bepalen we of jij het in je hebt om deze opleiding met succes te kunnen doorlopen. Gedurende de opleiding van 9 maanden heb je een arbeidsovereenkomst met onze opleidingspartner.

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren op deze functie, stuur dan je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@2organize.com of gebruik de solliciteren button. Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken met 2organize, neem dan contact op met Ernst Kneefel (Team Manager) op 06-51192448.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Customer Process Manager

Dit ga je doen

9.30 uur je werkdag begint met een meeting met je directe collega’s binnen je team. Samen stellen jullie de budgetten af en geef je input voor de te bepalen strategie voor die grote internationale klant waar je verantwoordelijk voor bent. Prima, de strategie is bepaald. De rest van de ochtend kun je je volledig focussen op het inrichten van het klantproces en de optimalisatie daarvan. Je bent tot de ontdekking gekomen dat dit proces nog effectiever ingezet kan worden. Je legt een verbetervoorstel voor aan de klant en ondersteunt bij het uitvoeren en testen van deze aanpassingen.

Aan welke incidenten, probleem- en release management geef jij vandaag nog meer prioriteit? Daar krijg je energie van! Welke skills heb je hiervoor nodig? Bekende methoden en technieken kennen voor jou weinig geheimen. Je analytische vaardigheden zijn dik in orde en als geen ander stel je voor meerdere klanten gegronde conclusies, realistische plannen van aanpak en planningen op.

Dan is het tijd voor de lunch, met z’n allen in onze lounge. Na de lunch bepaal je samen met de software engineers de bouw van een aantal nieuwe functionaliteiten.

Kort samengevat worden dit jouw uitdagingen:

 • initiëren van (ITIL)processen: incident-, problem-, change-, release-, capacity- en configuratiemanagement;
 • uitvoeren van klantprocessen en zorgen dat de kwaliteit van de dienstverlening voldoet aan de afgesproken voorwaarden;
 • inrichten nieuwe klantprocessen binnen een bestaande omgeving;
 • kortom, je bent de procesregisseur die zowel stuurt op tijd, kwaliteit als op inhoud!

Is de dag nu alweer voorbij?

Wie ben jij?

Jij bent een ervaren customer process manager die energie krijgt van een dynamische en soms hectische werkomgeving. Geen vraag of incident is voor jou te gek. Door jouw gedrevenheid en passie overtref je jezelf keer op keer.

Deze rol ervaar je als de ideale vervolgstap in je loopbaan. Je werkt vanuit een creatieve en transparante werkomgeving op ons kantoor in Rotterdam. Dat je een klantgerichte en dienstverlenende instelling hebt, spreekt voor zich. Je bent een teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden. Een flexibele pragmatische instelling en stressbestendig zijn daarbij een vereiste.

Jij beheerst de ideale combinatie van procesmanagementtechnieken en technisch-inhoudelijke kennis binnen het IT werkveld en de kennisdomeinen van Oxyma. Je ziet het als een sport om alle inhoudelijk opdrachten en de consequenties voor de belanghebbenden te overzien en richt daar je methodiek op af. Tevens ben je in staat om de opdrachten vanuit de techniek aan te sturen en te realiseren.

Je bent assertief genoeg om afwijkingen te communiceren en geaccepteerd te krijgen. Door je vaktechnische expertise en inlevingsvermogen win je het vertrouwen van anderen en bouw je een langdurige en goede relatie op met opdrachtgevers en de ‘interne klant’.

Je ontzorgt en straalt overzicht en rust uit. Als collega wek je daarmee vertrouwen bij alle betrokkenen.
Het herkennen van de klantbehoeften en deze omzetten naar doelgerichte oplossingen, daar draait het bij jou allemaal om.

Daarnaast heb je:

 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • een afgeronde hbo opleiding;
 • gedegen kennis van ICT;
 • minimaal 3 jaar ervaring met Campagne Management en Customer Process Management;
 • bij voorkeur ervaring met telecom en/of energie marketingprocessen;
 • oprechte interesse in data driven marketing.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op deze functie en overtuig ons dat je de perfecte match bent en stuur je motivatiebrief en je c.v. voor 7 april a.s. naar solliciteren@2organize.com. Heb je vragen over de functie of Oxyma? Neem dan contact op met Wendy Maat, Corporate Recruiter via wendy.maat@oxyma.nl of 06-10500827.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Project Manager

Je werkveld

Als Project Manager leid en realiseer je zelfstandig en planmatig projecten met gebruikmaking van bekende methoden en technieken (zoals Prince2 en/of SCRUM). Voor onze opdrachtgevers ben je het eerste inhoudelijke aanspreekpunt met betrekking tot projecten. Binnen 2organize ben je inhoudelijk gespreks- en sparringpartner voor de betrokken Consultants en Software Engineers. Een Client Service Manager of Business Development Manager zal met name de commerciële aspecten van een project bewaken. Gezamenlijk zijn jullie verantwoordelijk voor de succesvolle uitvoering en klanttevredenheid. Ieder met een eigen focus maar het is heel nadrukkelijk een team-effort.
Het betreft vrijwel altijd complexe, multidisciplinaire projecten. Je stuurt alle (intern en extern) betrokkenen operationeel aan en bewaakt de projectrealisatie voor wat betreft de aspecten (doorloop)tijd, budget en kwaliteit. Naast je reguliere werkzaamheden lever je ook een belangrijke inhoudelijke bijdrage aan de structurele kennis- en productontwikkeling binnen 2organize op het gebied van Project Management.

Naar wie zijn we op zoek?

De collega die wij zoeken is een gedreven Project Manager die zich goed in kan leven in de positie van de klant. Je bent in staat om de behoeften en belangen van onze klanten te doorgronden en te vertalen naar pragmatische oplossingen. Boven alles ben je als persoon in staat om (h)echte relaties te bouwen met onze klanten. Je moet je daarom thuis voelen in de wereld van de (direct) marketeer. Je hebt minimaal affiniteit met ons vakgebied, d.w.z. Direct Marketing, Marketing Intelligence, Campagne Management en/of Marketing Automation. Je kennis en ervaring heb je opgedaan in een voor ons relevante branche. Dat je een klantgerichte en dienstverlenende instelling hebt, spreekt voor zich. Je bent een teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden. Zelfstandig kunnen werken, een flexibele pragmatische instelling en stressbestendigheid zijn daarbij een vereiste.

Functievereisten

 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denknievau
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een Project Management rol
 • Ervaring met Prince2 is noodzakelijk, SCRUM is een pré
 • Een gedegen ICT kennis is een noodzaak (o.a. database- en web technologie)
 • Ervaring met Marketing Automation applicaties is een pré

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren op deze functie, stuur dan je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@2organize.com of gebruik de solliciteren button. Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken met 2organize, neem dan contact op met Jeroen Blaauw op 06-47494341.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Marketing Consultant

Je werkveld

Als Marketing Consultant werk je, vanuit een vast dienstverband, voor verschillende opdrachtgevers in verschillende branches. Per opdracht verschilt je functie of rol, waarbij de marketing (en daarbijbehorende technologische) uitdagingen van de opdrachtgever je speelveld zijn. Je wordt ingezet om uiteenlopende marketingprojecten op te starten en te implementeren. Denk daarbij aan het opzetten, managen en/of optimaliseren van een lifecycle programma , campagnemanagement voor grotere campagnes of bijvoorbeeld het inrichten van online en mobile marketing voor een opdrachtgever. Daarnaast kun je worden ingeschakeld voor het invullen van marketing (management) functies op interim basis.

Naar wie zijn we op zoek?

Voor Consulting Services zijn we op zoek naar een commerciële professional die zich goed in kan leven in de positie van de klant. Iemand met visie en passie voor het vak. Een gedreven marketeer met up-to-date kennis van de data driven marketing wereld en een voorkeur voor de resultaat gedreven kant van het dialoogmarketing vak. In staat om behoeften en belangen van klanten te vertalen in pragmatische oplossingen. Conceptueel denken is voor jou geen probleem.

 • Je beschikt over een helikopterview en bent in staat om verder te kijken dan de korte termijndoelen, zonder deze uit het oog te verliezen.
 • Als persoon ben je energiek met een professionele uitstraling
 • Je hebt een positieve drive, bent enthousiast, open en ter zake kundig
 • Je beschikt over een groot aanpassingsvermogen
 • Inleven in en samenwerken met zowel klanten als collega’s gaat je gemakkelijk af
 • Je bent een teamplayer en vindt het leuk om gezamenlijk resultaten te bereiken
 • Je bent pragmatisch deskundig en resultaatgericht, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat
 • Je bent een zelfstarter die zelfstandig kan werken en een sterke procesdenker
 • Naast het succesvol invullen van opdrachten van onze klanten, vind je het leuk om je kennis te delen en hiermee bij te dragen aan het verder uitbouwen van zowel de interne kennis als de externe autoriteit van ons bedrijf.

Functievereisten:

 • WO Opleiding, bij voorkeur in bedrijfskunde / bedrijfskundige informatica
 • Minstens 5-10 jaar relevante werkervaring met aantoonbare resultaten.
 • Ervaring op het  snijvlak van marketing en IT
 • Aantoonbare advies- en commerciële vaardigheden zijn een pre
 • Analytische vaardigheden en een business case gedreven benadering
 • Relevant netwerk binnen het vakgebied
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Bereid om te reizen

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren op deze functie, stuur dan je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@2organize.com of gebruik de solliciteren button. Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken met 2organize, neem dan contact op met Arjan Grootenboer op 06-53786659.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Consultant Online Marketing

Je werkveld

Als Consultant Online Marketing richt je je op het oplossen van complexe klantbehoeftes op het gebied van Online Marketing. Bij het bepalen van de oplossingsrichting betrek je nadrukkelijk de ’Business’ context en doelstellingen. Met je visie en expertise van Online Marketing bied je inhoudelijke ondersteuning aan onze klantenteams bij het verwerven en realiseren van opdrachten.Je bouwt als Consultant Online Marketing ook zelf aan een duurzame relatie met opdrachtgevers en je wordt door hen gezien als businesspartner. Daardoor ben je in staat om ook zelfstandig (vervolg)opdrachten te genereren. Je maakt deel uit van de afdeling Professional Services. Je werkt nauw samen met sales, capability consultants, data analisten, database- en reporting specialisten, project managers en customer process managers. Je werkt primair vanuit onze thuisbasis in Rotterdam en deels op locatie bij de opdrachtgever.

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zijn op zoek naar een gedreven professional die in staat is op effectieve wijze klantbehoeften op het gebied van Online Marketing te analyseren. Je bent iemand met visie en hebt ruime ervaring met email marketing, e-commerce processen en web analyse omgevingen. Je bent in staat om behoeften en belangen van klanten te vertalen in pragmatische oplossingen, waarin klanttevredenheid centraal staat.  Je houdt je bezig met:

 • Verhogen van de effectiviteit en efficiency van online direct marketing programma’s
 • Optimaliseren van de klantwaarde en -contactstrategie, customer life cycle management en inzet kanalen
 • Met de opdrachtgever opstellen en formuleren van plannen, doelstellingen en KPI’s
 • Inzichtelijk maken van resultaten (fact-based marketing)
 • Opstellen/reviewen Project Briefs, PID, Lessons Learned documenten
 • Kwaliteitsbewaking van onze Marketing Intelligence deliverables
 • Actief op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen het Online vakgebied en innovaties en toepassingen
 • Met regelmaat publiceren van whitepapers, cases, visiedocumenten en/of spreken op vakbeurzen/congressen

Functievereisten:

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de online marketing
 • Ervaring met het marketing intelligence en cross channel campagne management domein is een pre. Je bent analytisch, accuraat en cijfermatig sterk
 • Bezit over voldoende kennis van functionaliteit van één of meerdere tools op het gebied van email marketing, e-commerce, content management en web analytics.
 • Je functioneert minimaal op HBO niveau
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (mondeling en schriftelijk)
 • Je werkt zelfstandig en hebt een flexibele pragmatische instelling
 • Je bent stressbestendig

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren op deze functie, stuur dan je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@2organize.com of gebruik de solliciteren button. Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken met 2organize, neem dan contact op met Arjan Grootenboer op 06-53786659.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Consultant Marketing Intelligence

Je werkveld

Als Consultant Marketing Intelligence richt je je op het invullen van complexe klantbehoeftes op het gebied van Customer Insights en Direct Marketing. Bij het bepalen van de oplossingsrichting betrek je nadrukkelijk de businesscontext en -doelstellingen. Je beschikt aantoonbaar over visie en expertise met betrekking tot het Marketing Intelligence vakgebied. Op basis daarvan bied je inhoudelijke ondersteuning aan onze klantenteams bij het verwerven en realiseren van opdrachten.

Je bouwt als Consultant Marketing Intelligence ook zelf aan een duurzame relatie met opdrachtgevers en je wordt door hen gezien als businesspartner. Daardoor ben je in staat om ook zelfstandig (vervolg)opdrachten te genereren. Op basis van je vaktechnische kennis en ervaring ben je een mentor en vraagbaak voor collega’s. Daarnaast lever je ook een belangrijke inhoudelijke bijdrage aan de structurele kennis- en productontwikkeling binnen 2organize.

Je maakt deel uit van de afdeling Professional Services. Je werkt nauw samen met sales, capability consultants, data analisten, database- en reporting specialisten, project managers en customer process managers. Je werkt primair vanuit onze thuisbasis in Rotterdam en deels op locatie bij de opdrachtgever.

Naar wie zijn we op zoek?

Je bent iemand die in staat is om de behoeften en belangen van onze klanten te doorgronden en te vertalen naar pragmatische oplossingen. Een gedreven professional die, op effectieve wijze klantbehoeften en databronnen weet te analyseren. Iemand met een visie als Consultant en ruime ervaring met data aggregatie, predicitive analytics, data mining en reporting. Je bent uiterst klantgericht, stelt klantbehoeften centraal en anticipeert op veranderingen daarin. Je streeft voortdurend naar klanttevredenheid. Als Consultant Marketing Intelligence houd je je dagelijks bezig met:

 • Verhogen van de effectiviteit en efficiency van online direct marketing programma’s
 • Optimaliseren van de klantwaarde en -contactstrategie, customer life cycle management en inzet kanalen
 • Inzichtelijk maken van resultaten (fact-based marketing)
 • Met de opdrachtgever opstellen en formuleren van plannen, doelstellingen en KPI’s
 • Beoordelen van de kwaliteit en bruikbaarheid van beschikbare transactie- en gedragsdata
 • Opstellen/reviewen Project Briefs, PID, Lessons Learned documenten
 • Kwaliteitsbewaking van onze Marketing Intelligence deliverables
 • Actief op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen het Customer Insight vakgebied en innovaties en toepassingen
 • Regelmaat publiceren van whitepapers, cases, visiedocumenten en/of spreken op vakbeurzen/congressen

Functievereisten:

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met marketing intelligence
 • Je functioneert minimaal op HBO niveau
 • Je bent analytisch, accuraat en cijfermatig sterk
 • Beheerst één of meerdere tools zoals SPSS, SAS, KXEN, R, Qlikview, Business Objects, Cognos
 • Je kunt conceptueel denken
 • Je beschikt over een helicopterview en bent in staat om verder te kijken dan de korte termijndoelen
 • Zeer goed thuis in moderne analyse methoden en technieken
 • Ervaring in het online marketing domein is een pre
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (mondeling en schriftelijk)
 • Je werkt zelfstandig en hebt een flexibele pragmatische instelling
 • Je bent stressbestendig

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren op deze functie, stuur dan je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@2organize.com of gebruik de solliciteren button. Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken met 2organize, neem dan contact op met Arjan Grootenboer op 06-53786659.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Consultant Marketing Capabilities

Je werkveld

Als Consultant Marketing Capabilities ben je verantwoordelijk voor het adviseren van klanten en/of prospects. 2organize helpt bedrijven bij het creëren van klantwaarde door het optimaliseren van marketing- en salesprocessen. Je adviseert onze opdrachtgevers met betrekking tot de integratie van die processen en systemen met de onderliggende bedrijfsprocessen en -systemen. Advies en implementatie trajecten hebben meestal een hoog IT-gehalte.

Tijdens de initiatiefase van projecten stel je samen met een project manager het Project Inititiation Document op en blijf je ook gedurende de implementatiefase actief betrokken. Het betreft vrijwel altijd complexe, multidisciplinaire projecten.

Tot slot lever je ook een belangrijke inhoudelijke bijdrage aan de structurele kennis- en productontwikkeling binnen 2organize

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zijn op zoek naar een gedreven technisch-commerciële professional die zich goed in kan leven in de positie van de klant. Je bent iemand met visie en ervaring als architect van complexe oplossingen. In staat om de behoeften en belangen van onze klanten te doorgronden en te vertalen naar pragmatische oplossingen.

Conceptueel denken is voor jou geen probleem. Je beschikt over een helicopterview en bent in staat om verder te kijken dan de korte termijndoelen. Een gedegen ICT kennis is een noodzaak (o.a. database- en webtechnologie). Ervaring met marketing automation applicaties is een pré.

Boven alles ben je als persoon in staat om hechte relaties te bouwen met onze klanten. Je weet hun vertrouwen te winnen en samen met hem een toekomstvisie te ontwikkelen. Je moet je daarom thuis voelen in de wereld van de (direct) marketeer. Je hebt minimaal affiniteit met ons vakgebied Direct Marketing, Marketing Intelligence, Campagne Management en/of Marketing Automation.

Functievereisten:

 • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een Consultant rol
 • Kennis en ervaring heb je opgedaan in een voor ons relevante branche
 • Hbo werk- en denkniveau
 • Klantgericht
 • Teamspeler
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Flexibel & pragmatisch

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren op deze functie, stuur dan je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@2organize.com of gebruik de solliciteren button. Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken met 2organize, neem dan contact op met Arjan Grootenboer op 06-53786659.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF
foto 2organize

Wat kun je verwachten?

Werken bij een informeel bedrijf met betrokken, collegiale medewerkers. Met passie, pragmatisme en servicegerichtheid gerenommeerde opdrachtgevers helpen hun klantwaarde te verhogen.

Open cultuur

Onze cultuur en de werksfeer vinden we enorm belangrijk. Daarom investeren we er bewust in. 93% van onze medewerkers geeft aan dat de werksfeer een belangrijke reden is om bij Oxyma te blijven. Wat ons betreft bewijst dit dat we op de goede weg zijn. Diverse awards en top-tienplaatsen bij werkgeversverkiezingen illustreren dat dat ook buiten Oxyma wordt opgemerkt.

Mensgericht

We zijn een mensgerichte organisatie, die uitgaat van onderling vertrouwen en van eigen verantwoordelijkheid van medewerkers. We geloven in een faciliterende managementstijl. Onze missie is gericht op het creëren en verbinden van authentieke, gelukkige, betrokken en succesvolle medewerkers. Aan politiek en verborgen agenda’s hebben we allemaal een hartgrondige hekel.

Ruimte voor ontspanning

Naast samen hard werken, is er veel aandacht voor (andere) leuke dingen. Behalve borrels, afdelingsuitjes en een feestje op zijn tijd, gaan we een keer per jaar een weekend met de hele club op stap. Ook hebben we een actieve personeelsvereniging.

Betrokken collega’s

Werken bij Oxyma, betekent samenwerken in een informele sfeer met prettige, betrokken collega’s met passie voor hun vak. Samen het onmogelijke mogelijk maken voor onze klanten. Samen doelen nastreven, en die ook realiseren. Door een ideale mix van deskundigheid en pragmatiek. Kortom, uitblinken in je vakgebied door ook over de grenzen daarvan heen te kijken.

Sportieve collega’s

Ben je sportief aangelegd? Dan ben je van harte welkom bij ons zaalvoetbalteam. Daarnaast kun je samen met collega’s deelnemen aan diverse hardloopevenementen, zoals de jaarlijkse Roparun, waar we al een aantal jaren met een eigen team aan mee doen. Of maak gebruik van onze bedrijfs fitness regeling.

Balans tussen werk en privé

We streven naar een gezonde optimale werk-privé balans. Daarom kennen we flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken, parttime werken en is het mogelijk om vakantiedagen bij te kopen of te verkopen. Oxyma biedt een prima salaris en marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie kom je bovendien in aanmerking voor een leaseauto of mobiliteitsbudget, onkostenvergoeding, mobiele telefoon en laptop.

Solliciteren »

Werktevredenheidsonderzoeken

foto CI 2012

Ben jij een 2organizer?

Onze opdrachtgevers eisen dat wij als organisatie een grote mate van flexibiliteit kunnen combineren met een hoge mate van professionaliteit. We stellen daarom hoge eisen aan onszelf, onze medewerkers en de organisatie.

Benutten van je talenten

De kracht van Oxyma zit in de betrokkenheid en de kennis van onze medewerkers. We geloven erin dat we die betrokkenheid alleen op het huidige hoge niveau kunnen houden, door een zo goed mogelijk match te blijven maken tussen de talenten en behoeften medewerkers enerzijds en de behoeften van de organisatie anderzijds.

Ontwikkeling van kennis en vaardigheden

Omdat we als organisatie voortdurend onze toegevoegde waarde naar opdrachtgevers willen verhogen, is ons HR beleid gericht op een continue ontwikkeling van de individuele toegevoegde waarde van iedere medewerker. Dit geldt zowel voor de (door)ontwikkeling van je kennis als van je vaardigheden.

Wat vinden we belangrijk?

Een gedegen inhoudelijke kennis van (deelaspecten van) ons vakgebied en een goed inzicht in de ontwikkelingen in onze markt zijn natuurlijk belangrijk. Minstens zo belangrijk is dat collega’s over een juiste mix van (karakter-) eigenschappen en vaardigheden beschikken om bij 2organize succesvol te zijn.

Herken je jezelf hierin?

 • Passie voor je vak
 • Een flexibele pragmatische instelling
 • Klant- en servicegericht

En ben je verder professioneel, hands-on, enthousiast, zelfstandig, betrokken, stressbestendig, teamspeler, sociaal, open, eerlijk en betrouwbaar? Dan passen we wellicht goed bij elkaar.

Bekijk de vacatures »

foto themaborrel

Procedure

Enthousiast geworden? Zet de eerste stap en solliciteer op één van onze vacatures. Of stuur een open sollicitatie (met motivatiebrief en CV). Maak ons enthousiast, dan willen we je graag ontmoeten!

Eerste kennismaking

We vragen je je CV en je motivatie achter te laten op de website. Als je profiel en je CV aansluiten op de functie waarop je solliciteert, dan nodigen we je uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Verloopt dit gesprek goed dan krijg je een uitnodiging voor een Talenten Motivatie Assessment.

Talenten Motivatie Assessment

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het best aansluit bij hun talenten en drijfveren. Om deze match zo goed mogelijk te maken gebruiken we een Talenten Motivatie Assessment (TMA). Het invullen van dit assessment duurt ongeveer 45 minuten. Je kunt zelf bepalen waar en wanneer je het assessment doet.

Vervolggesprek(ken)

Na de TMA plannen we een of meerdere vervolggesprekken. Daarin hebben we het uitgebreider over de inhoud van de functie en bespreken we de uitkomsten van de TMA. En maak je kennis met je mogelijk toekomstige collega’s. Na deze vervolggesprekken zal een extern bureau contact opnemen voor een pre-employment screening.

Arbeidsvoorwaarden gesprek

Zijn zowel wij als jij daarna nog steeds enthousiast, dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek. Als we daar samen naar tevredenheid uitkomen, zijn we collega’s.

Solliciteren »