Client Service Manager

Je werkveld

Als Client Service Manager (CSM) ben je de verbindende schakel tussen één of meerdere opdrachtgevers en het deel van de interne organisatie dat die opdrachtgever bedient (het zogenaamde Client Service Team). Daarmee ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de klantwaarde in de dubbele betekenis van het woord, te weten: de waarde die wij als organisatie aan die opdrachtgevers leveren en de waarde die die opdrachtgevers voor ons hebben.
Daarnaast ben je als CSM vanzelfsprekend ook verantwoordelijk voor de continuïteit en ontwikkeling van de business bij die opdrachtgevers. Je bent in staat om met een belangrijke groep klanten van 2organize een hechte, langdurige en profijtelijke relatie op te bouwen, wat voortdurend leidt tot een belangrijke stroom aan verkoopresultaat. Je bent op hoofdlijnen op de hoogte van alles wat er in de relatie speelt. Je houdt intensief contact met alle betrokkenen, zowel intern als extern. Je werkt samen met een team van Marketing-, Proces- en ICT specialisten (Cliënt Service Team), waarvoor jij de commerciële en operationele marsroute bepaalt. De Marketing projecten en de processen die je met je team voor opdrachtgevers uitvoert zijn zowel gericht op het efficiënt uitvoeren (m.b.v. IT) als op de effectiviteit van het marketingresultaat.

Je stelt accountplannen op en je voert op gestructureerde wijze de regie over de dienstverlening van het Client Service Team. Met je team zet je een topprestatie neer, heb je een gezonde commerciële drive, bouw je de klantrelatie uit en ben je verantwoordelijk voor het financiële resultaat.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een gedreven commerciële professional die in staat is om de behoeften en belangen van onze klanten te doorgronden en te vertalen naar pragmatische oplossingen. Je hebt de innerlijke drive om in teamverband commerciële doelstellingen te realiseren en kan en wil operationeel sturend en prioriteitsbepalend zijn. Op basis van kennis, ervaring, inzicht, overwicht en gedrevenheid ben je uitgegroeid tot een professional die discipline overstijgend kan denken en een belangrijke impact heeft op het handelen van collega’s en contactpersonen.

Functievereisten

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële functie binnen een voor ons relevante branche
 • Je functioneert minimaal op HBO werk- en denkniveau
 • Kennis van (of minimaal een grote affiniteit met) digital en online marketing is daarom noodzakelijk
 • Je voelt je thuis in de wereld van de online- en direct marketeer
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (mondeling en schriftelijk)
 • Je werkt zelfstandig en hebt een flexibele pragmatische instelling
 • je bent een teamspeler
 • Je bent stressbestendig

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren op deze functie, stuur dan je c.v. naar solliciteren@2organize.com of gebruik de solliciteren button. Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken met 2organize, neem dan contact op met Ronald de Jonge op +31654707735

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Customer Process Manager

Je werkveld

Als Customer Process Manager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van een of meer lopende klantprocessen. Hierbij hou je je bezig met incident-, problem- en releasemanagement. De Proces Manager werkt daarnaast voortdurend aan procesoptimalisaties. Hij legt verbetervoorstellen voor aan de klant en ondersteunt bij het uitvoeren en testen van deze aanpassingen. De Customer Process Manager realiseert met gebruikmaking van bekende methoden en technieken zelfstandig en planmatig opdrachten die betrekking hebben op de bestaande processen van de organisatie en generieke producten c.q. diensten. Hij analyseert situaties en stelt op basis van gegronde conclusies uit de beschikbare informatie, een realistisch plan van aanpak en een planning op, voert deze uit (configuratie) en documenteert alles. De Customer Process Manager stemt met Account Management budgetten af en geeft input voor de te bepalen strategie voor de klanten die hij bedient. Binnen een projectteam dat aangestuurd wordt door een Project Manager beschrijft en bewaakt de Customer Process Manager de inhoudelijke (functionele) doelstellingen van het project. Bij de bouw van nieuwe functionaliteiten stuurt de Customer Process Manager Software Engineers aan. Tevens overlegt hij met hen inzake incidenten. Hij is een belangrijk aanspreekpunt voor de opdrachtgevers, vanuit de organisatie. Hij stelt de klantvraag en de gemaakte afspraken centraal en past het op te leveren resultaat daarop aan.

Naar wie zijn we op zoek?

De Customer Process Manager beheerst de ideale combinatie van procesmanagementtechnieken en technisch-inhoudelijke kennis binnen het IT werkveld en de kennisdomeinen van Oxyma. Hij overziet inhoudelijk de opdrachten en de consequenties voor de belanghebbenden en stemt daar de te hanteren methodiek op af, maar is eveneens in staat de opdrachten vanuit de techniek aan te sturen en te realiseren. Hij is assertief genoeg om afwijkingen te communiceren en geaccepteerd te krijgen. De Customer Process Manager weet met zijn vaktechnische expertise en inlevingsvermogen het vertrouwen van anderen te winnen en een langdurige en profijtelijke relatie met de opdrachtgevers en de ‘interne klant’ op te bouwen. De Customer Process Manager ontzorgt en straalt overzicht en rust uit. Hij wekt daarmee vertrouwen bij alle betrokkenen. Hij is goed in staat om klantbehoeften te herkennen en om te zetten in doelgerichte oplossingen. De Customer Process Manager heeft een klantgerichte en dienstverlenende instelling. De collega’s die wij zoeken zijn gedreven teamspelers met uitstekende communicatieve vaardigheden. Zelfstandig kunnen werken, een flexibele pragmatische instelling en stressbestendigheid zijn daarbij een vereiste.

Functievereisten

 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring
 • HBO werk- en denkniveau
 • Gedegen kennis van ICT
 • Bekend met Campagne Management en Customer Process Management
 • Ervaring met Telecom en/of Energie marketingprocessen is een pré.

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren op deze functie, stuur dan je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@2organize.com of gebruik de solliciteren button. Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken met 2organize, neem dan contact op met Ernst Kneefel, ernst.kneefel@oxyma.nl of bel hem op 06-51192448.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Marketing Manager 32-40 uur

Je werkveld

Als Marketing Manager vertaal jij onze strategische ondernemingsdoelstellingen naar marketing activiteiten op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Met jouw visie op en expertise van business to business marketing weet je onze organisatie op een onderscheidende manier te positioneren bij onze doelgroepen. Je maakt deel uit van onze Consulting Services organisatie. Je rapporteert aan de Business Development Director en werkt samen met 2 marketing medewerkers.

Naar wie zijn we op zoek?

We zijn op zoek naar een senior marketing professional die zijn of haar sporen heeft verdiend in het vermarkten van hoogwaardige zakelijke dienstverlening. Je vindt het leuk om sturing te geven aan verandering, binnen een groeiende organisatie in een dynamische markt. Je bent creatief in het creëren van maximale impact tegen minimale kosten. Je inspireert en adviseert de directie, helpt bij het formuleren van een gedeelde visie en beschikt over een hands-on-getting-things-done mentaliteit waarmee je die visie omzet in concrete acties en resultaten.

Wat ga je doen? 

 • Positioneren en communiceren: Positioneren van onze organisatie bij onze doelgroep(en) in Nederland en Europa. Go to market van proposities verzorgen. Zorgen voor een optimale exposure met consistente uitstraling in verschillende kanalen.
 • Plannen, organiseren en uitvoeren: Initiëren en implementeren van uiteenlopende marketing activiteiten, van strategie en planning tot hands-on uitvoering. Samen met het team opstellen van een marketing- en communicatieplan. Bewaken van jaarplan en budget.
 • Sturen en samenwerken: Operationele en inhoudelijke begeleiding geven aan 2 marketing medewerkers. Nauw samenwerken met overige collega’s. Onderhouden en verzilveren van relaties met executie partners, kennispartners, technologie partners en mediapartners.
 • Content generatie: Creëren en uitdragen van beschikbare kennis binnen onze organisatie. Zelf schrijven, spreken op congressen en anderen begeleiden om dat ook te doen. Slim inzetten van verschillende media zoals webinars, infographics, blogs, case beschrijvingen etc.

Functievereisten:

 • Minimaal 5 jaar ervaring in marketing en/of communicatie binnen zakelijke dienstverlening
 • Ervaring in het vakgebied van data gedreven marketing en/of omnichannel marketing
 • Operationele en actuele kennis van verschillende offline en online kanalen
 • Hands on ervaring in copywriting en design is een pre
 • Perfecte beheersing van Nederlandse taal, zeer goede beheersing van Engels
 • WO opgeleid, bij voorkeur marketing of bedrijfskunde

Enthousiast?

Momenteel voeren wij de laatste gesprekken voor deze vacature. Reageren op deze vacature was mogelijk tot en met 24 augustus. Ben jij ervan overtuigd dat jij DE kandidaat bent die wij zoeken, dan kun je altijd een open sollicitatie sturen met  je c.v. naar solliciteren@2organize.com.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Marketing Consultant

Je werkveld

Als Marketing Consultant werk je, vanuit een vast dienstverband, voor verschillende opdrachtgevers in verschillende branches. Per opdracht verschilt je functie of rol, waarbij de marketing (en daarbijbehorende technologische) uitdagingen van de opdrachtgever je speelveld zijn. Je wordt ingezet om uiteenlopende marketingprojecten op te starten en te implementeren. Denk daarbij aan het opzetten, managen en/of optimaliseren van een lifecycle programma , campagnemanagement voor grotere campagnes of bijvoorbeeld het inrichten van online en mobile marketing voor een opdrachtgever. Daarnaast kun je worden ingeschakeld voor het invullen van marketing (management) functies op interim basis.

Naar wie zijn we op zoek?

Voor Consulting Services zijn we op zoek naar een commerciële professional die zich goed in kan leven in de positie van de klant. Iemand met visie en passie voor het vak. Een gedreven marketeer met up-to-date kennis van de data driven marketing wereld en een voorkeur voor de resultaat gedreven kant van het dialoogmarketing vak. In staat om behoeften en belangen van klanten te vertalen in pragmatische oplossingen. Conceptueel denken is voor jou geen probleem.

 • Je beschikt over een helikopterview en bent in staat om verder te kijken dan de korte termijndoelen, zonder deze uit het oog te verliezen.
 • Als persoon ben je energiek met een professionele uitstraling
 • Je hebt een positieve drive, bent enthousiast, open en ter zake kundig
 • Je beschikt over een groot aanpassingsvermogen
 • Inleven in en samenwerken met zowel klanten als collega’s gaat je gemakkelijk af
 • Je bent een teamplayer en vindt het leuk om gezamenlijk resultaten te bereiken
 • Je bent pragmatisch deskundig en resultaatgericht, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat
 • Je bent een zelfstarter die zelfstandig kan werken en een sterke procesdenker
 • Naast het succesvol invullen van opdrachten van onze klanten, vind je het leuk om je kennis te delen en hiermee bij te dragen aan het verder uitbouwen van zowel de interne kennis als de externe autoriteit van ons bedrijf.

Functievereisten:

 • WO Opleiding, bij voorkeur in bedrijfskunde / bedrijfskundige informatica
 • Minstens 5-10 jaar relevante werkervaring met aantoonbare resultaten.
 • Ervaring op het  snijvlak van marketing en IT
 • Aantoonbare advies- en commerciële vaardigheden zijn een pre
 • Analytische vaardigheden en een business case gedreven benadering
 • Relevant netwerk binnen het vakgebied
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Bereid om te reizen

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren op deze functie, stuur dan je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@2organize.com of gebruik de solliciteren button. Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken met 2organize, neem dan contact op met Arjan Grootenboer op 06-53786659.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Consultant Online Marketing

Je werkveld

Als Consultant Online Marketing richt je je op het oplossen van complexe klantbehoeftes op het gebied van Online Marketing. Bij het bepalen van de oplossingsrichting betrek je nadrukkelijk de ’Business’ context en doelstellingen. Met je visie en expertise van Online Marketing bied je inhoudelijke ondersteuning aan onze klantenteams bij het verwerven en realiseren van opdrachten.Je bouwt als Consultant Online Marketing ook zelf aan een duurzame relatie met opdrachtgevers en je wordt door hen gezien als businesspartner. Daardoor ben je in staat om ook zelfstandig (vervolg)opdrachten te genereren. Je maakt deel uit van de afdeling Professional Services. Je werkt nauw samen met sales, capability consultants, data analisten, database- en reporting specialisten, project managers en customer process managers. Je werkt primair vanuit onze thuisbasis in Rotterdam en deels op locatie bij de opdrachtgever.

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zijn op zoek naar een gedreven professional die in staat is op effectieve wijze klantbehoeften op het gebied van Online Marketing te analyseren. Je bent iemand met visie en hebt ruime ervaring met email marketing, e-commerce processen en web analyse omgevingen. Je bent in staat om behoeften en belangen van klanten te vertalen in pragmatische oplossingen, waarin klanttevredenheid centraal staat.  Je houdt je bezig met:

 • Verhogen van de effectiviteit en efficiency van online direct marketing programma’s
 • Optimaliseren van de klantwaarde en -contactstrategie, customer life cycle management en inzet kanalen
 • Met de opdrachtgever opstellen en formuleren van plannen, doelstellingen en KPI’s
 • Inzichtelijk maken van resultaten (fact-based marketing)
 • Opstellen/reviewen Project Briefs, PID, Lessons Learned documenten
 • Kwaliteitsbewaking van onze Marketing Intelligence deliverables
 • Actief op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen het Online vakgebied en innovaties en toepassingen
 • Met regelmaat publiceren van whitepapers, cases, visiedocumenten en/of spreken op vakbeurzen/congressen

Functievereisten:

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de online marketing
 • Ervaring met het marketing intelligence en cross channel campagne management domein is een pre. Je bent analytisch, accuraat en cijfermatig sterk
 • Bezit over voldoende kennis van functionaliteit van één of meerdere tools op het gebied van email marketing, e-commerce, content management en web analytics.
 • Je functioneert minimaal op HBO niveau
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (mondeling en schriftelijk)
 • Je werkt zelfstandig en hebt een flexibele pragmatische instelling
 • Je bent stressbestendig

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren op deze functie, stuur dan je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@2organize.com of gebruik de solliciteren button. Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken met 2organize, neem dan contact op met Arjan Grootenboer op 06-53786659.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Consultant Marketing Intelligence

Je werkveld

Als Consultant Marketing Intelligence richt je je op het invullen van complexe klantbehoeftes op het gebied van Customer Insights en Direct Marketing. Bij het bepalen van de oplossingsrichting betrek je nadrukkelijk de businesscontext en -doelstellingen. Je beschikt aantoonbaar over visie en expertise met betrekking tot het Marketing Intelligence vakgebied. Op basis daarvan bied je inhoudelijke ondersteuning aan onze klantenteams bij het verwerven en realiseren van opdrachten.

Je bouwt als Consultant Marketing Intelligence ook zelf aan een duurzame relatie met opdrachtgevers en je wordt door hen gezien als businesspartner. Daardoor ben je in staat om ook zelfstandig (vervolg)opdrachten te genereren. Op basis van je vaktechnische kennis en ervaring ben je een mentor en vraagbaak voor collega’s. Daarnaast lever je ook een belangrijke inhoudelijke bijdrage aan de structurele kennis- en productontwikkeling binnen 2organize.

Je maakt deel uit van de afdeling Professional Services. Je werkt nauw samen met sales, capability consultants, data analisten, database- en reporting specialisten, project managers en customer process managers. Je werkt primair vanuit onze thuisbasis in Rotterdam en deels op locatie bij de opdrachtgever.

Naar wie zijn we op zoek?

Je bent iemand die in staat is om de behoeften en belangen van onze klanten te doorgronden en te vertalen naar pragmatische oplossingen. Een gedreven professional die, op effectieve wijze klantbehoeften en databronnen weet te analyseren. Iemand met een visie als Consultant en ruime ervaring met data aggregatie, predicitive analytics, data mining en reporting. Je bent uiterst klantgericht, stelt klantbehoeften centraal en anticipeert op veranderingen daarin. Je streeft voortdurend naar klanttevredenheid. Als Consultant Marketing Intelligence houd je je dagelijks bezig met:

 • Verhogen van de effectiviteit en efficiency van online direct marketing programma’s
 • Optimaliseren van de klantwaarde en -contactstrategie, customer life cycle management en inzet kanalen
 • Inzichtelijk maken van resultaten (fact-based marketing)
 • Met de opdrachtgever opstellen en formuleren van plannen, doelstellingen en KPI’s
 • Beoordelen van de kwaliteit en bruikbaarheid van beschikbare transactie- en gedragsdata
 • Opstellen/reviewen Project Briefs, PID, Lessons Learned documenten
 • Kwaliteitsbewaking van onze Marketing Intelligence deliverables
 • Actief op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen het Customer Insight vakgebied en innovaties en toepassingen
 • Regelmaat publiceren van whitepapers, cases, visiedocumenten en/of spreken op vakbeurzen/congressen

Functievereisten:

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met marketing intelligence
 • Je functioneert minimaal op HBO niveau
 • Je bent analytisch, accuraat en cijfermatig sterk
 • Beheerst één of meerdere tools zoals SPSS, SAS, KXEN, R, Qlikview, Business Objects, Cognos
 • Je kunt conceptueel denken
 • Je beschikt over een helicopterview en bent in staat om verder te kijken dan de korte termijndoelen
 • Zeer goed thuis in moderne analyse methoden en technieken
 • Ervaring in het online marketing domein is een pre
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (mondeling en schriftelijk)
 • Je werkt zelfstandig en hebt een flexibele pragmatische instelling
 • Je bent stressbestendig

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren op deze functie, stuur dan je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@2organize.com of gebruik de solliciteren button. Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken met 2organize, neem dan contact op met Arjan Grootenboer op 06-53786659.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF

Consultant Marketing Capabilities

Je werkveld

Als Consultant Marketing Capabilities ben je verantwoordelijk voor het adviseren van klanten en/of prospects. 2organize helpt bedrijven bij het creëren van klantwaarde door het optimaliseren van marketing- en salesprocessen. Je adviseert onze opdrachtgevers met betrekking tot de integratie van die processen en systemen met de onderliggende bedrijfsprocessen en -systemen. Advies en implementatie trajecten hebben meestal een hoog IT-gehalte.

Tijdens de initiatiefase van projecten stel je samen met een project manager het Project Inititiation Document op en blijf je ook gedurende de implementatiefase actief betrokken. Het betreft vrijwel altijd complexe, multidisciplinaire projecten.

Tot slot lever je ook een belangrijke inhoudelijke bijdrage aan de structurele kennis- en productontwikkeling binnen 2organize

Naar wie zijn we op zoek?

Wij zijn op zoek naar een gedreven technisch-commerciële professional die zich goed in kan leven in de positie van de klant. Je bent iemand met visie en ervaring als architect van complexe oplossingen. In staat om de behoeften en belangen van onze klanten te doorgronden en te vertalen naar pragmatische oplossingen.

Conceptueel denken is voor jou geen probleem. Je beschikt over een helicopterview en bent in staat om verder te kijken dan de korte termijndoelen. Een gedegen ICT kennis is een noodzaak (o.a. database- en webtechnologie). Ervaring met marketing automation applicaties is een pré.

Boven alles ben je als persoon in staat om hechte relaties te bouwen met onze klanten. Je weet hun vertrouwen te winnen en samen met hem een toekomstvisie te ontwikkelen. Je moet je daarom thuis voelen in de wereld van de (direct) marketeer. Je hebt minimaal affiniteit met ons vakgebied Direct Marketing, Marketing Intelligence, Campagne Management en/of Marketing Automation.

Functievereisten:

 • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een Consultant rol
 • Kennis en ervaring heb je opgedaan in een voor ons relevante branche
 • Hbo werk- en denkniveau
 • Klantgericht
 • Teamspeler
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Flexibel & pragmatisch

Enthousiast?

Wil je direct solliciteren op deze functie, stuur dan je motivatiebrief en je c.v. naar solliciteren@2organize.com of gebruik de solliciteren button. Wil je meer informatie of gewoon eens kennismaken met 2organize, neem dan contact op met Arjan Grootenboer op 06-53786659.

Print FriendlyPrint of sla op als PDF
foto 2organize

Wat kun je verwachten?

Werken bij een informeel bedrijf met betrokken, collegiale medewerkers. Met passie, pragmatisme en servicegerichtheid gerenommeerde opdrachtgevers helpen hun klantwaarde te verhogen.

Open cultuur

Onze cultuur en de werksfeer vinden we enorm belangrijk. Daarom investeren we er bewust in. 93% van onze medewerkers geeft aan dat de werksfeer een belangrijke reden is om bij Oxyma te blijven. Wat ons betreft bewijst dit dat we op de goede weg zijn. Diverse awards en top-tienplaatsen bij werkgeversverkiezingen illustreren dat dat ook buiten Oxyma wordt opgemerkt.

Mensgericht

We zijn een mensgerichte organisatie, die uitgaat van onderling vertrouwen en van eigen verantwoordelijkheid van medewerkers. We geloven in een faciliterende managementstijl. Onze missie is gericht op het creëren en verbinden van authentieke, gelukkige, betrokken en succesvolle medewerkers. Aan politiek en verborgen agenda’s hebben we allemaal een hartgrondige hekel.

Ruimte voor ontspanning

Naast samen hard werken, is er veel aandacht voor (andere) leuke dingen. Behalve borrels, afdelingsuitjes en een feestje op zijn tijd, gaan we een keer per jaar een weekend met de hele club op stap. Ook hebben we een actieve personeelsvereniging.

Betrokken collega’s

Werken bij Oxyma, betekent samenwerken in een informele sfeer met prettige, betrokken collega’s met passie voor hun vak. Samen het onmogelijke mogelijk maken voor onze klanten. Samen doelen nastreven, en die ook realiseren. Door een ideale mix van deskundigheid en pragmatiek. Kortom, uitblinken in je vakgebied door ook over de grenzen daarvan heen te kijken.

Sportieve collega’s

Ben je sportief aangelegd? Dan ben je van harte welkom bij ons zaalvoetbalteam. Daarnaast kun je samen met collega’s deelnemen aan diverse hardloopevenementen, zoals de jaarlijkse Roparun, waar we al een aantal jaren met een eigen team aan mee doen. Of maak gebruik van onze bedrijfs fitness regeling.

Balans tussen werk en privé

We streven naar een gezonde optimale werk-privé balans. Daarom kennen we flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken, parttime werken en is het mogelijk om vakantiedagen bij te kopen of te verkopen. Oxyma biedt een prima salaris en marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie kom je bovendien in aanmerking voor een leaseauto of mobiliteitsbudget, onkostenvergoeding, mobiele telefoon en laptop.

Solliciteren »

Werktevredenheidsonderzoeken

foto CI 2012

Ben jij een 2organizer?

Onze opdrachtgevers eisen dat wij als organisatie een grote mate van flexibiliteit kunnen combineren met een hoge mate van professionaliteit. We stellen daarom hoge eisen aan onszelf, onze medewerkers en de organisatie.

Benutten van je talenten

De kracht van Oxyma zit in de betrokkenheid en de kennis van onze medewerkers. We geloven erin dat we die betrokkenheid alleen op het huidige hoge niveau kunnen houden, door een zo goed mogelijk match te blijven maken tussen de talenten en behoeften medewerkers enerzijds en de behoeften van de organisatie anderzijds.

Ontwikkeling van kennis en vaardigheden

Omdat we als organisatie voortdurend onze toegevoegde waarde naar opdrachtgevers willen verhogen, is ons HR beleid gericht op een continue ontwikkeling van de individuele toegevoegde waarde van iedere medewerker. Dit geldt zowel voor de (door)ontwikkeling van je kennis als van je vaardigheden.

Wat vinden we belangrijk?

Een gedegen inhoudelijke kennis van (deelaspecten van) ons vakgebied en een goed inzicht in de ontwikkelingen in onze markt zijn natuurlijk belangrijk. Minstens zo belangrijk is dat collega’s over een juiste mix van (karakter-) eigenschappen en vaardigheden beschikken om bij 2organize succesvol te zijn.

Herken je jezelf hierin?

 • Passie voor je vak
 • Een flexibele pragmatische instelling
 • Klant- en servicegericht

En ben je verder professioneel, hands-on, enthousiast, zelfstandig, betrokken, stressbestendig, teamspeler, sociaal, open, eerlijk en betrouwbaar? Dan passen we wellicht goed bij elkaar.

Bekijk de vacatures »

foto themaborrel

Procedure

Enthousiast geworden? Zet de eerste stap en solliciteer op één van onze vacatures. Of stuur een open sollicitatie (met motivatiebrief en CV). Maak ons enthousiast, dan willen we je graag ontmoeten!

Eerste kennismaking

We vragen je je CV en je motivatie achter te laten op de website. Als je profiel en je CV aansluiten op de functie waarop je solliciteert, dan nodigen we je uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Verloopt dit gesprek goed dan krijg je een uitnodiging voor een Talenten Motivatie Assessment.

Talenten Motivatie Assessment

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het best aansluit bij hun talenten en drijfveren. Om deze match zo goed mogelijk te maken gebruiken we een Talenten Motivatie Assessment (TMA). Het invullen van dit assessment duurt ongeveer 45 minuten. Je kunt zelf bepalen waar en wanneer je het assessment doet.

Vervolggesprek(ken)

Na de TMA plannen we een of meerdere vervolggesprekken. Daarin hebben we het uitgebreider over de inhoud van de functie en bespreken we de uitkomsten van de TMA. En maak je kennis met je mogelijk toekomstige collega’s. Na deze vervolggesprekken zal een extern bureau contact opnemen voor een pre-employment screening.

Arbeidsvoorwaarden gesprek

Zijn zowel wij als jij daarna nog steeds enthousiast, dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek. Als we daar samen naar tevredenheid uitkomen, zijn we collega’s.

Solliciteren »